Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhejiang FC FC N L Inventor
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Rifeng de bal onder controle te krijgen. Danping bereikt de bal nog maar net als eerste. Danping passt de bal zonder na te denken. Xueyan is nu in balbezit. Xueyan draait met de bal, schiet en ... Jicheng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tie neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Shizu de bal onder controle te krijgen. Zhifu rent richting de bal. Zhifu haalt uit met een fantastische trap. Yingxiang bokst de bal weg.

25e minuut.
Zhifu onderschept slim de pass. Zhifu passt de bal zonder na te denken. Taida bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan onderschept slim de pass. Xueyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Shiqi probeert naar een medespeler te passen. Xueyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taida. Xueyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rifeng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Taida geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Quanji de bal onder controle te krijgen. Dawei bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - FC N L Inventor 0:1

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yingxiang trapt de bal weg van het doel. Rifeng kopt de bal weg. Xueyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan draait met de bal, schiet en ... Jicheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jicheng niet meer kan verder spelen. Guiping komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Yiming passt de bal met de wreef. Zhifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhifu passt de bal in één keer door. Shizu rent richting de bal. Shizu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhejiang FC - FC N L Inventor 1:1

42e minuut.
Zhifu rent richting de bal. Dehua verovert de bal door een tackle van achteren. Xueyan rent richting de bal. Xueyan haalt uit met een fantastische trap. Guangyong probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - FC N L Inventor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhejiang FC 53%, FC N L Inventor 47%.
Zhejiang FC - FC N L Inventor 1:2

47e minuut.
Zhifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danping maakt een afschuwelijke overtreding. Zhifu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taida met een snel genomen vrije trap. Haitao maakt een snoekduik en kopt de bal. Yingxiang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhejiang FC - FC N L Inventor 2:2

66e minuut.
Chunge geeft een hoge lob. Inworp. Tianyou met een snelle inworp. Rifeng is nu in balbezit. Rifeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Shiqi geeft een lange en hoge pass. Quan rent richting de bal. Quan speelt de bal door. Xueyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dawei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tianyou de bal. Xueyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan draait met de bal, schiet en ... Guiping maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dawei met de inworp. Rifeng is nu in balbezit. Rifeng schiet op doel. Xueyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zhejiang FC - FC N L Inventor 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhejiang FC 67%, FC N L Inventor 33%.
Zhejiang FC - FC N L Inventor 2:3