Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yongqiang Huangshan Chenggong Qiche
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Chuang rent richting de bal. Junwei onderschept slim de pass. Junwei passt de bal in één keer door. Zhiqiang is nu in balbezit. Zhiqiang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Xiaozhou speelt de bal door. Dekai is nu in balbezit. Yingyu verovert de bal door een tackle van achteren. Yingyu geeft de bal voor. Zhiqiang springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yongqiang Huangshan - Chenggong Qiche 1:0

8e minuut.
Beichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingyu verovert de bal door een tackle van achteren. Yingyu speelt de bal door. Zhiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiqiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tianhua is nu in balbezit. Zhongxiang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongxiang met een sublieme pass. Chaofan rent richting de bal. Chaofan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Yulai met een harde bal richting middenveld. Kesheng kopt de bal weg. Zhiqiang rent richting de bal. Zhiqiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yongqiang Huangshan - Chenggong Qiche 2:0

30e minuut.
Zhongxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianhua onderschept slim de pass. Tianhua passt de bal in één keer door. Zhiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiqiang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yongqiang Huangshan 50%, Chenggong Qiche 50%.
Yongqiang Huangshan - Chenggong Qiche 2:0

47e minuut.
Xuanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongxiang onderschept slim de pass. Zhongxiang geeft een lange en hoge pass. Beichen rent richting de bal. Beichen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dekai rent richting de bal. Kesheng onderschept slim de pass. Kesheng geeft een lange en hoge pass. Zhiqiang rent richting de bal. Zhiqiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yongqiang Huangshan - Chenggong Qiche 3:0

69e minuut.
Dongbo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xiaozhou met de inworp. Yingyu rent richting de bal. Yingyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yongqiang Huangshan - Chenggong Qiche 4:0

76e minuut.
Cuishan rent richting de bal. Cuishan geeft een hoge lob. Zhiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiqiang draait met de bal, schiet en ... Bohu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yongqiang Huangshan - Chenggong Qiche 5:0

79e minuut.
Shizhen is nu in balbezit. Yingyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingyu passt de bal zonder na te denken. Zhiqiang rent richting de bal. Zhiqiang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yongqiang Huangshan 38%, Chenggong Qiche 62%.
Yongqiang Huangshan - Chenggong Qiche 5:0