Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruixue Jianlibao Hanchao Teda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Yinghua geeft een hoge lob. Dekai rent richting de bal. Daying onderschept slim de pass. Daying schiet op doel. Yufeng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Jianlibao - Hanchao Teda 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Jianbo de bal. Jianbo met een sublieme pass. Zhenze met een sublieme pass. Shenglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shenglin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Yinghua de bal. Baihua is nu in balbezit. Baihua geeft een lange en hoge pass. Shuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruixue Jianlibao 59%, Hanchao Teda 41%.
Ruixue Jianlibao - Hanchao Teda 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Jianbo de bal. Daying is nu in balbezit. Yunling met een sublieme pass. Shuai rent richting de bal. Shuai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruixue Jianlibao - Hanchao Teda 1:1

51e minuut.
Jianbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daying is nu in balbezit. Daying passt de bal in één keer door. Shenglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shenglin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Jianlibao - Hanchao Teda 2:1

52e minuut.
Yunling passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linfeng met een snelle inworp. Xianzu is nu in balbezit. Xianzu geeft de bal voor. Yufeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Wenbo rent richting de bal. Jianbo onderschept slim de pass. Jianbo geeft een hoge lob. Jiacheng is nu in balbezit. Jiacheng geeft een lange en hoge pass. Juingyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shuai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruixue Jianlibao - Hanchao Teda 2:2

65e minuut.
Wenbo met een sublieme pass. Linfeng heeft problemen om de bal te vangen. Jianbo is nu in balbezit. Jianbo schiet op doel. Juingyu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jianlin kopt de bal weg. Jianbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo passt de bal in één keer door. Shuai rent richting de bal. Shuai draait met de bal, schiet en ... Juingyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Jianlibao - Hanchao Teda 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruixue Jianlibao 62%, Hanchao Teda 38%.
Ruixue Jianlibao - Hanchao Teda 2:3