Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-07 18:21
  • Competitiewedstrijd: El Momtaz
  • Stadion: livfc1 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
livfc1 Cammel Trophy
433 Tactiek Abd El-Halim
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Jameel geeft een lange en hoge pass. Abdul-Aliyy probeert de bal met de borst te controleren. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid is nu in balbezit. Zaid draait met de bal, schiet en ... Abd El-Khalek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mahmud rent richting de bal. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Abd El-Khalek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid schiet op doel. Abd El-Khalek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jameel kopt de bal weg. Abdul-Aliyy heeft problemen om de bal te vangen. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - Cammel Trophy 0:1

8e minuut.
Abdul-Aliyy trapt de bal weg. Nur met een sublieme pass. Zaid is nu in balbezit. Zaid haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Khalek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nur probeert naar een medespeler te passen. Zaid rent richting de bal. Shedid Qnawy is nu in balbezit. Zaid verovert de bal door een tackle van achteren. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nur met een sublieme pass. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud passt de bal zonder na te denken. Zaid is nu in balbezit. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abd El-Khalek met een harde bal richting middenveld. Jameel kopt de bal weg. Zaid is nu in balbezit. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zuhayr is nu in balbezit. Esmat onderschept slim de pass. Esmat probeert naar een medespeler te passen. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid draait met de bal, schiet en ... Abd El-Khalek bokst de bal weg. Mahmud rent richting de bal. Mahmud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - Cammel Trophy 0:2

21e minuut.
Zaid rent richting de bal. Zakiy is nu in balbezit. Zaid maakt een afschuwelijke overtreding. Zaid krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Zaid haalt uit met een fantastische trap. Shedid Qnawy probeert de bal aan de voet te houden. Jameel kopt de bal weg. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Abdul-Aliyy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - Cammel Trophy 0:3

29e minuut.
Nur rent richting de bal. Nur passt de bal met de wreef. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud rent richting de bal. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Khalek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaid rent richting de bal. Zaid draait met de bal, schiet en ... Abd El-Khalek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - Cammel Trophy 0:4

32e minuut.
Abd El-Khalek trapt de bal weg. Jameel kopt de bal weg. Abdul-Aliyy rent richting de bal. Zaid verovert de bal door een tackle van achteren. Zaid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Abd El-Khalek trapt de bal weg van het doel. Jameel kopt de bal weg. Zaid rent richting de bal. Zaid geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Esmat neemt de hoekschop. Mahmud controleert de bal met de borst. Zaid is nu in balbezit. Zaid schiet op doel. Abd El-Khalek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Shedid Qnawy heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Abd El-Khalek probeert naar een medespeler te passen. Jameel kan de bal niet met de borst controleren. Jameel passt de bal met de wreef. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Adel de bal. Zaid is nu in balbezit. Zaid passt de bal zonder na te denken. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livfc1 83%, Cammel Trophy 17%.
livfc1 - Cammel Trophy 0:4

46e minuut.
Zaid verovert de bal door een tackle van achteren. Zaid probeert naar een medespeler te passen. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Abdul-Aliyy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Shedid Qnawy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Esmat met een snelle inworp. Nur geeft de bal voor. Zaid maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jameel speelt de bal door. Mahmud rent richting de bal. Abdul-Aliyy is nu in balbezit. Mahmud verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur passt de bal zonder na te denken. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud schiet op doel. Abd El-Khalek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud is nu in balbezit. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud rent richting de bal. Mahmud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mahmud is nu in balbezit. Abdul-Aliyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmud heeft problemen om de bal te vangen. Mahmud schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - Cammel Trophy 0:5

63e minuut.
Shedid Qnawy kopt de bal weg. Klungelig pakt Ekramy de bal. Nur met een sublieme pass. Zaid is nu in balbezit. Zaid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livfc1 - Cammel Trophy 0:6

74e minuut.
Zaid is nu in balbezit. Shedid Qnawy verovert de bal door een tackle van achteren. Nur met een sublieme pass. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Esmat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nur is nu in balbezit. Nur geeft een hoge lob. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esmat met de inworp. Zuhayr rent richting de bal. Nur onderschept slim de pass. Nur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Abd El-Khalek met een harde bal richting middenveld. Nur kopt de bal weg. Zaid rent richting de bal. Zaid geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livfc1 76%, Cammel Trophy 24%.
livfc1 - Cammel Trophy 0:6