Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ministres Verts Corsaires
Normal Tactiek CorsoLux
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 35.7
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Biever speelt de bal door. Kellner is nu in balbezit. Kellner speelt de bal door. Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Biever bereikt de bal nog maar net als eerste. Biever geeft een lange en hoge pass. Daar is Vanneste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decker rent richting de bal. Decker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Melchior de bal. Duhoux onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kellner geeft een lange en hoge pass. Brentano is nu in balbezit. Brentano passt de bal zonder na te denken. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Baustert bereikt de bal nog maar net als eerste. Baustert geeft de bal voor. Sangare probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duhoux rent richting de bal. Duhoux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Corsaires 0:1

38e minuut.
Schank probeert de bal aan de voet te houden. Duhoux is nu in balbezit. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Corsaires 0:2

43e minuut.
Kellner probeert naar een medespeler te passen. Decker is nu in balbezit. Decker passt de bal zonder na te denken. Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Decker onderschept slim de pass. Duhoux is nu in balbezit. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Corsaires 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ministres Verts 66%, Corsaires 34%.
Ministres Verts - Corsaires 0:3

50e minuut.
Daar is Baustert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duhoux is nu in balbezit. Baustert begaat een overtreding. Duhoux moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Duhoux kan niet meer verder spelen. Rasqui komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kellner probeert naar een medespeler te passen. Biever rent richting de bal. Biever passt de bal in één keer door. Rasqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasqui draait met de bal, schiet en ... de Scherff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Decker rent richting de bal. Decker met een sublieme pass. Sangare is nu in balbezit. Rasqui verovert de bal door een tackle van achteren. Rasqui draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Biever geeft een hoge lob. Vanneste heeft problemen om de bal te vangen. Decker probeert naar een medespeler te passen. Rasqui rent richting de bal. Rasqui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Biever is nu in balbezit. Sangare speelt de bal door. Schank probeert de bal met de borst te controleren. Rasqui is nu in balbezit. Rasqui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Brentano verovert de bal door een tackle van achteren. Brentano speelt de bal door. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap. de Scherff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Corsaires 0:4

84e minuut.
Bressaglia probeert naar een medespeler te passen. Decker rent richting de bal. Decker passt de bal zonder na te denken. Rasqui rent richting de bal. Rasqui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Corsaires 0:5

89e minuut.
Sangare met een sublieme pass. Rasqui geeft een lange en hoge pass. Brentano heeft problemen om de bal te vangen. Decker is nu in balbezit. Decker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ministres Verts 72%, Corsaires 28%.
Ministres Verts - Corsaires 0:5