Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acteurs Brillants Professeurs Bruns
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Speck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit probeert naar een medespeler te passen. Kemmer is nu in balbezit. Kemmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - Professeurs Bruns 1:0

8e minuut.
Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta verovert de bal door een tackle van achteren. Perie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perie krijgt een gele kaart. Erbetta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Speck met een snel genomen vrije trap. Daar is Caramuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasqui is nu in balbezit. Rasqui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Schaus onderschept slim de pass. Schaus speelt de bal door. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasqui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Schaus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Junius is nu in balbezit. Junius speelt de bal door. Gomes is nu in balbezit. Gomes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Schaack de bal. Schaack probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kemmer de bal. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Junius de bal. Meylender rent richting de bal. Meylender passt de bal zonder na te denken. Kemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemmer draait met de bal, schiet en ... Assini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Erbetta geeft een lange en hoge pass. Perie is nu in balbezit. Perie probeert naar een medespeler te passen. Kemmer is nu in balbezit. Kemmer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Melsen rent richting de bal. Melsen geeft een hoge lob. Inworp. Schaack met een snelle inworp. Petit geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Franc trapt de bal weg van het doel. Gomes kan de bal niet met de borst controleren. Gomes speelt de bal door. Rasqui is nu in balbezit. Rasqui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Brillants 45%, Professeurs Bruns 55%.
Acteurs Brillants - Professeurs Bruns 1:0

46e minuut.
Nickels bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaack onderschept slim de pass. Schaack passt de bal met de wreef. Kemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - Professeurs Bruns 2:0

53e minuut.
Meylender geeft een lange en hoge pass. Speck rent richting de bal. Met opzet legt Petit zijn tegenspeler op de grond. Petit krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Schaus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Junius met een snelle inworp. Gomes is nu in balbezit. Gomes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Melsen trapt de bal weg. Junius kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schaus de bal onder controle te krijgen. Rasqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasqui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Perie met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kemmer de bal onder controle te krijgen. Perie bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit is nu in balbezit. Petit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Brillants 48%, Professeurs Bruns 52%.
Acteurs Brillants - Professeurs Bruns 2:0