Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Emportés Sorciers Brillants
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Bianchini probeert de bal met de borst te controleren. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia passt de bal in één keer door. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Staudt geeft een hoge lob. Inworp. Eiden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gretsch is nu in balbezit. Gretsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Margue heeft problemen om de bal te vangen. Margue probeert naar een medespeler te passen. Kuffer speelt de bal door. Belli is nu in balbezit. Belli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Heck met een snelle inworp. Muraglia probeert naar een medespeler te passen. Schweitzer rent richting de bal. Schweitzer schiet op doel. Bourdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Emportés - Sorciers Brillants 1:0

24e minuut.
Kuffer rent richting de bal. Kuffer passt de bal in één keer door. Jacoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli onderschept slim de pass. Belli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Steffen trapt de bal weg. Gretsch kopt de bal weg. Schweitzer is nu in balbezit. Schweitzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Staudt kopt de bal weg. Daar is Margue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flenghi is nu in balbezit. Schweitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweitzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gretsch heeft problemen om de bal te vangen. Flenghi is nu in balbezit. Flenghi probeert naar een medespeler te passen. Belli rent richting de bal. Belli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Muraglia rent richting de bal. Lux verovert de bal door een tackle van achteren. Lux geeft de bal voor. Baduel rent richting de bal. Baduel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Emportés 49%, Sorciers Brillants 51%.
Professeurs Emportés - Sorciers Brillants 1:0

50e minuut.
Lux is nu in balbezit. Jacoby verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoby met een sublieme pass. Schweitzer rent richting de bal. Schweitzer draait met de bal, schiet en ... Bourdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Doeltrap. Steffen trapt de bal weg van het doel. Troeller kopt de bal weg. Bianchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Flenghi onderschept slim de pass. Flenghi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fischbach de bal. Belli verovert de bal door een tackle van achteren. Belli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jacoby probeert naar een medespeler te passen. Baustert bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli schiet op doel. Steffen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Professeurs Emportés - Sorciers Brillants 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Emportés 64%, Sorciers Brillants 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Professeurs Emportés - Sorciers Brillants 1:1