Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agriculteurs Excellents Ambassadeurs Brillants
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Sorcinelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonne de bal. Collart probeert naar een medespeler te passen. Fiegen rent richting de bal. Fiegen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Conter bereikt de bal nog maar net als eerste. Conter passt de bal met de wreef. Bintener rent richting de bal. Bintener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agriculteurs Excellents - Ambassadeurs Brillants 0:1

24e minuut.
Da Luz onderschept slim de pass. Atten probeert naar een medespeler te passen. Bintener bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintener haalt uit met een fantastische trap. Wilhelm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agriculteurs Excellents - Ambassadeurs Brillants 0:2

33e minuut.
Zannier met een sublieme pass. Atten is nu in balbezit. Atten passt de bal met de wreef. Zannier rent richting de bal. Zannier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Trausch probeert naar een medespeler te passen. Zannier rent richting de bal. Trausch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trausch krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Trausch is nu in balbezit. Zannier verovert de bal door een tackle van achteren. Eicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Zannier rent richting de bal. Zannier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agriculteurs Excellents 42%, Ambassadeurs Brillants 58%.
Agriculteurs Excellents - Ambassadeurs Brillants 0:2

64e minuut.
Kurtz passt de bal in één keer door. Zannier rent richting de bal. Eicher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eicher krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Atten rent richting de bal. Atten onderschept slim de pass. Atten speelt de bal door. Fiegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiegen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Trausch passt de bal met de wreef. Bintener is nu in balbezit. Bintener passt de bal met de wreef. Conter rent richting de bal. Conter geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Conter kopt de bal weg. Trausch bereikt de bal nog maar net als eerste. Trausch passt de bal in één keer door. Fiegen rent richting de bal. Fiegen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Trausch bereikt de bal nog maar net als eerste. Trausch geeft de bal voor. Atten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zannier is nu in balbezit. Zannier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zannier met een sublieme pass. Nollet is nu in balbezit. Nollet met een sublieme pass. Sorcinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorcinelli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agriculteurs Excellents 60%, Ambassadeurs Brillants 40%.
Agriculteurs Excellents - Ambassadeurs Brillants 0:2