Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanteurs Bruns Guerriers Invincibles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Afrika rent richting de bal. Gerson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Afrika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sevenig neemt zijn aanloop. Jambon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Guerriers Invincibles 0:1

6e minuut.
Toulmond is nu in balbezit. Toulmond geeft een hoge lob. Wagner heeft problemen om de bal te vangen. Courtet rent richting de bal. Courtet haalt uit met een fantastische trap. Ozdemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chanteurs Bruns - Guerriers Invincibles 1:1

13e minuut.
Gerson rent richting de bal. Gerson passt de bal met de wreef. Daar is Ferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferro geeft een hoge lob. Courtet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ralinger met een sublieme pass. Shinn heeft problemen om de bal te vangen. Ralinger met een sublieme pass. Afrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Afrika schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Toulmond is nu in balbezit. Sevenig verovert de bal door een tackle van achteren. Sevenig passt de bal met de wreef. Afrika rent richting de bal. Afrika schiet op doel. Jambon bokst de bal weg.

28e minuut.
Pletschette kopt de bal weg. Gerson probeert naar een medespeler te passen. Courtet is nu in balbezit. Courtet haalt uit met een fantastische trap. Ozdemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Guerriers Invincibles 2:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decombis met een snelle inworp. Toulmond rent richting de bal. Sevenig onderschept slim de pass. Sevenig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ferro heeft problemen om de bal te vangen. Ferro geeft een hoge lob. Codello heeft problemen om de bal te vangen. Courtet rent richting de bal. Courtet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Colling is nu in balbezit. Colling geeft een hoge lob. Daar is Didier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoes rent richting de bal. Simoes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Guerriers Invincibles 3:1

44e minuut.
Afrika speelt de bal door. Daar is Sevenig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Courtet rent richting de bal. Ferro is nu in balbezit. Ferro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 41%, Guerriers Invincibles 59%.
Chanteurs Bruns - Guerriers Invincibles 3:1

56e minuut.
Shinn kopt de bal weg. Klungelig pakt Wagner de bal. Courtet is nu in balbezit. Courtet haalt uit met een fantastische trap. Ozdemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Courtet bereikt de bal nog maar net als eerste. Henckels bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtet verovert de bal door een tackle van achteren. Courtet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Guerriers Invincibles 4:1

80e minuut.
Shinn is nu in balbezit. Shinn geeft de bal voor. Eyschen met een sublieme pass. Afrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Afrika draait met de bal, schiet en ... Jambon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 41%, Guerriers Invincibles 59%.
Chanteurs Bruns - Guerriers Invincibles 4:1