Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chevaliers Calmes Pensionnés Excellents
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kellen verovert de bal door een tackle van achteren. Eberhard is nu in balbezit. Kellen rent richting de bal. Tissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chevaliers Calmes - Pensionnés Excellents 0:1

21e minuut.
Eberhard kopt de bal weg. Klungelig pakt Haal de bal. Eilenbecker is nu in balbezit. Haal onderschept slim de pass. Haal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bruck trapt de bal weg van het doel. Kellen kopt de bal weg. Klungelig pakt Eberhard de bal. Tissen rent richting de bal. Tissen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chevaliers Calmes - Pensionnés Excellents 0:2

32e minuut.
Jacquet kan de bal niet met de borst controleren. Bestgen is nu in balbezit. Bestgen geeft de bal voor. Bonert is nu in balbezit. Bonert draait met de bal, schiet en ... Bruck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chevaliers Calmes - Pensionnés Excellents 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chevaliers Calmes 60%, Pensionnés Excellents 40%.
Chevaliers Calmes - Pensionnés Excellents 1:2

47e minuut.
Brachtenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachtenbach passt de bal zonder na te denken. Tissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissen schiet op doel. Steland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chevaliers Calmes - Pensionnés Excellents 1:3

56e minuut.
Ernster met de inworp. Kellen rent richting de bal. Kellen passt de bal in één keer door. Bonert rent richting de bal. Bonert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Eberhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachtenbach is nu in balbezit. Eberhard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eberhard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chevaliers Calmes 43%, Pensionnés Excellents 57%.
Chevaliers Calmes - Pensionnés Excellents 1:3