Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportifs Indomitables Chasseurs Bruns
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Rizzo onderschept slim de pass. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Hulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jouet zal de hoekschop nemen. Hoffmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siebenaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebenaler schiet op doel. Rouge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportifs Indomitables - Chasseurs Bruns 1:0

4e minuut.
Bauer is nu in balbezit. Plein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesch is nu in balbezit. Plein onderschept slim de pass. Plein draait met de bal, schiet en ... Junius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportifs Indomitables - Chasseurs Bruns 1:1

12e minuut.
Michely kopt de bal weg. Rizzo controleert de bal met de borst. Genevois rent richting de bal. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bauer onderschept slim de pass. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo speelt de bal door. Siebenaler is nu in balbezit. Siebenaler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mutschler passt de bal in één keer door. Michely is nu in balbezit. Michely speelt de bal door. Siebenaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebenaler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kancel geeft een hoge lob. Genevois bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportifs Indomitables - Chasseurs Bruns 1:2

40e minuut.
Marino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Michely de bal. Michely passt de bal met de wreef. Mutschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler haalt uit met een fantastische trap. Junius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportifs Indomitables 50%, Chasseurs Bruns 50%.
Sportifs Indomitables - Chasseurs Bruns 1:2

56e minuut.
Biltgen met een snelle inworp. Michely bereikt de bal nog maar net als eerste. Michely probeert naar een medespeler te passen. Siebenaler rent richting de bal. Siebenaler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jouet is nu in balbezit. Hulin verovert de bal door een tackle van achteren. Hulin passt de bal zonder na te denken. Mutschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportifs Indomitables - Chasseurs Bruns 1:3

65e minuut.
Jouet onderschept slim de pass. Lippmann onderschept slim de pass. Lippmann speelt de bal door. Siebenaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebenaler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Michely raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weill komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rouge onderschept slim de pass. Rouge geeft een lange en hoge pass. Daar is Weill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo rent richting de bal. Rizzo schiet op doel. Hoffmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siebenaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebenaler haalt uit met een fantastische trap. Hoffmann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportifs Indomitables - Chasseurs Bruns 2:3

73e minuut.
Kancel probeert naar een medespeler te passen. Mutschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Weill begaat een overtreding. Weill krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Lesch geeft de bal voor. Inworp. Marino met een snelle inworp. Plein bereikt de bal nog maar net als eerste. Plein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Weill geeft de bal voor. Inworp. Marino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plein is nu in balbezit. Plein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportifs Indomitables - Chasseurs Bruns 2:4

88e minuut.
Plein rent richting de bal. Mutschler rent richting de bal. Plein rent richting de bal. Mutschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportifs Indomitables 41%, Chasseurs Bruns 59%.
Sportifs Indomitables - Chasseurs Bruns 2:4