Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Excellents Banquiers Honnêtes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Anger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anger krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Dublin verovert de bal door een tackle van achteren. Anger bereikt de bal nog maar net als eerste. Anger passt de bal met de wreef. Gonderinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonderinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Excellents - Banquiers Honnêtes 1:0

11e minuut.
Daar is Hunnewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cillien is nu in balbezit. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ihry de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Députés Excellents - Banquiers Honnêtes 1:1

21e minuut.
Pilot onderschept slim de pass. Pilot probeert naar een medespeler te passen. Gonderinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonderinger draait met de bal, schiet en ... Marx probeert de bal aan de voet te houden. Heyart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

33e minuut.
Kerschen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biever is nu in balbezit. Dublin is nu in balbezit. Biever onderschept slim de pass. Biever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Excellents - Banquiers Honnêtes 2:1

42e minuut.
Pilot met een snelle inworp. Hunnewald is nu in balbezit. Hunnewald geeft de bal voor. Gonderinger rent richting de bal. Gonderinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Excellents - Banquiers Honnêtes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Excellents 60%, Banquiers Honnêtes 40%.
Députés Excellents - Banquiers Honnêtes 3:1

46e minuut.
Klungelig pakt Hunnewald de bal. Frieden-Kinnen onderschept slim de pass. Frieden-Kinnen probeert naar een medespeler te passen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Joachim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Excellents - Banquiers Honnêtes 3:2

81e minuut.
Hunnewald geeft een hoge lob. Thoraval bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoraval geeft de bal voor. Klungelig pakt Gonderinger de bal. Gonderinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Excellents - Banquiers Honnêtes 4:2

85e minuut.
Cillien geeft de bal voor. Koob rent richting de bal. Pilot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koob raakt geblesseerd tijdens het duel. Cillien zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Duboscq passt de bal met de wreef. Hartmann rent richting de bal. Hunnewald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunnewald krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Excellents 59%, Banquiers Honnêtes 41%.
Députés Excellents - Banquiers Honnêtes 4:2