Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: H&A Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3643
H&A Football Club V120Z
523 Tactiek AVERAGE
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 42.1
redelijk Schieten solide
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Hoàng Nhật heeft problemen om de bal te vangen. Maestro rent richting de bal. Maestro probeert naar een medespeler te passen. Brechler rent richting de bal. Brechler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brusquetti geeft de bal voor. Piotrkowczyk kopt de bal weg. Siira speelt de bal door. Brechler rent richting de bal. Brechler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - V120Z 0:1

11e minuut.
Daar is Sauco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauco onderschept slim de pass. Brechler rent richting de bal. Brechler schiet op doel. Hoàng Khang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - V120Z 0:2

13e minuut.
Stachyra heeft problemen om de bal te vangen. Siira probeert naar een medespeler te passen. Coronil verovert de bal door een tackle van achteren. Brechler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brechler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - V120Z 0:3

18e minuut.
Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Sauco bereikt de bal nog maar net als eerste. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Siira is nu in balbezit. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira maakt een afschuwelijke overtreding. Siira krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Romagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Romagnoli de bal. Romagnoli met een sublieme pass. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Piotrkowczyk probeert de bal aan de voet te houden. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin passt de bal zonder na te denken. De la Barra rent richting de bal. De la Barra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Robson met een sublieme pass. Romagnoli heeft problemen om de bal te vangen. Romagnoli passt de bal in één keer door. Maestro is nu in balbezit. Maestro draait met de bal, schiet en ... Hoàng Khang bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Stachyra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Yang-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Sin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 61%, V120Z 39%.
H&A Football Club - V120Z 0:3

47e minuut.
Romagnoli geeft een hoge lob. Coronil controleert de bal met de borst. Siira is nu in balbezit. Siira haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - V120Z 0:4

60e minuut.
Mroziński kan de bal niet met de borst controleren. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mroziński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Juźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juźwiak geeft een lange en hoge pass. Brechler is nu in balbezit. Brechler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - V120Z 0:5

72e minuut.
Stachyra onderschept slim de pass. Stachyra probeert naar een medespeler te passen. Tunalılar is nu in balbezit. De la Barra onderschept slim de pass. De la Barra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - V120Z 1:5

77e minuut.
Romagnoli rent richting de bal. Romagnoli speelt de bal door. Siira speelt de bal door. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romagnoli met een snelle inworp. Sauco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro geeft de bal voor. Hoàng Khang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 71%, V120Z 29%.
H&A Football Club - V120Z 1:5