Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: Ninh Bình
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11427
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ xumaha
#game2 Tactiek ATT
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
52.8 gemiddelde waardering 44.1
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli met een sublieme pass. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rutecki is nu in balbezit. Rutecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiemlicz met een snelle inworp. Silivaş geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Vaquero is nu in balbezit. Met opzet legt Pufleanu zijn tegenspeler op de grond. Vaquero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaquero met een snel genomen vrije trap. Kiemlicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thế Sơn trapt de bal weg van het doel. Giambelli kopt de bal weg. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Maiolini rent richting de bal. Maiolini speelt de bal door. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - xumaha 1:0

38e minuut.
Dumitriu passt de bal zonder na te denken. Coney heeft problemen om de bal te vangen. Coney geeft de bal voor. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu geeft de bal voor. Giambelli kopt de bal weg. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Thế Sơn trapt de bal weg. Ginguinhas kopt de bal weg. Daar is Maiolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - xumaha 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 20%, xumaha 80%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - xumaha 2:0

46e minuut.
Giambelli probeert naar een medespeler te passen. Kiemlicz is nu in balbezit. Anh Ðức begaat een overtreding. Anh Ðức krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Thế Sơn trapt de bal weg. Cardona kopt de bal weg. Daar is Schneeberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronek rent richting de bal. Gronek haalt uit met een fantastische trap. Staręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Daar is Dumitriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitriu passt de bal zonder na te denken. Coney is nu in balbezit. Coney geeft de bal voor. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - xumaha 3:0

78e minuut.
Pufleanu geeft een lange en hoge pass. Jiménez Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải onderschept slim de pass. Ðức Hải schiet op doel. Staręga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - xumaha 3:1

82e minuut.
Pufleanu is nu in balbezit. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli probeert naar een medespeler te passen. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 25%, xumaha 75%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - xumaha 3:1