Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Utd Red Devils APOEL
Attacking Tactiek AU79
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 55.2
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Elmas verovert de bal door een tackle van achteren. Wolemberg is nu in balbezit. Tonguz rent richting de bal. Wolemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Wolemberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Daar is Hekert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melanarkitis rent richting de bal. Met opzet legt Hekert zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hekert moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hekert schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 54%, APOEL 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Utd Red Devils - APOEL 0:0

47e minuut.
Ziep speelt de bal door. Daar is Pulicelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akçaba begaat een overtreding. Akçaba krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Akçaba passt de bal met de wreef. Chrysostomou is nu in balbezit. Chrysostomou passt de bal in één keer door. Ivošić rent richting de bal. Ivošić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Aranda kopt de bal weg. Özustaoğlu is nu in balbezit. Skannavias begaat een overtreding. Skannavias krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Karacaoglu probeert naar een medespeler te passen. Chrysostomou is nu in balbezit. Chrysostomou met een sublieme pass. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chrysostomou met een sublieme pass. Ekingen is nu in balbezit. Ekingen passt de bal met de wreef. Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Wolemberg kopt de bal weg. Elmas heeft problemen om de bal te vangen. Tonguz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elmas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wolemberg wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 48%, APOEL 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Utd Red Devils - APOEL 0:0