Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limassol 92 Man Utd Red Devils
433 Tactiek Attacking
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Tan is nu in balbezit. Wolemberg rent richting de bal. Tan begaat een overtreding. Wolemberg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Aranda speelt de bal door. Birinci probeert naar een medespeler te passen. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli draait met de bal, schiet en ... Elmas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Birinci heeft problemen om de bal te vangen. Birinci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plumb de bal. Elmas rent richting de bal. Elmas haalt uit met een fantastische trap. Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wolemberg bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - Man Utd Red Devils 0:1

23e minuut.
Tan rent richting de bal. Pulicelli is nu in balbezit. Wolemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Özustaoğlu onderschept slim de pass. Birinci is nu in balbezit. Birinci speelt de bal door. Elmas is nu in balbezit. Elmas draait met de bal, schiet en ... Colella bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Korwin onderschept slim de pass. Korwin speelt de bal door. Birinci speelt de bal door. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Birse bereikt de bal nog maar net als eerste. Birse speelt de bal door. Hekert met een sublieme pass. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas haalt uit met een fantastische trap. Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 73%, Man Utd Red Devils 27%.
Limassol 92 - Man Utd Red Devils 0:1

50e minuut.
Birinci verovert de bal door een tackle van achteren. Birinci met een sublieme pass. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg schiet op doel. Borsari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colella bokst de bal weg.

53e minuut.
Borsari geeft de bal voor. Mellilä heeft problemen om de bal te vangen. Hekert probeert naar een medespeler te passen. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Colella probeert naar een medespeler te passen. Hekert kopt de bal weg. Klungelig pakt Plumb de bal. Elmas is nu in balbezit. Elmas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Birinci geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tan de bal onder controle te krijgen. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Plumb kopt de bal weg. Birinci geeft de bal voor. Elmas kopt de bal weg. Pulicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulicelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Colella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - Man Utd Red Devils 0:2

69e minuut.
Hekert onderschept slim de pass. Hekert geeft de bal voor. Elmas kopt de bal weg. Klungelig pakt Wolemberg de bal. Wolemberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep geeft een lange en hoge pass. Elmas rent richting de bal. Elmas schiet op doel. Colella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - Man Utd Red Devils 0:3

85e minuut.
Hekert passt de bal zonder na te denken. Aranda is nu in balbezit. Birinci speelt de bal door. Elmas is nu in balbezit. Elmas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Prountzos speelt de bal door. Elmas rent richting de bal. Elmas passt de bal in één keer door. Wolemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolemberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 72%, Man Utd Red Devils 28%.
Limassol 92 - Man Utd Red Devils 0:3