Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limassol 92 A.C. OMONOIA F.C.
433 Tactiek 3412
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 62.2
very good Schieten formidable
good Passen very good
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Macchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutousis probeert naar een medespeler te passen. Koronides met een sublieme pass. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan schiet op doel. Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
bin Sulog passt de bal in één keer door. Trotter is nu in balbezit. Trotter geeft een hoge lob. Kambur is nu in balbezit. Kambur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nurci is nu in balbezit. Nurci passt de bal in één keer door. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronides rent richting de bal. Koronides haalt uit met een fantastische trap. Colella bokst de bal weg.

9e minuut.
Serdaris speelt de bal door. Klungelig pakt Fasouliotis de bal. Fasouliotis passt de bal in één keer door. Daar is Topan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Şamiloğlu geeft een lange en hoge pass. Topan probeert de bal aan de voet te houden. Nurci met een sublieme pass. Ioannou rent richting de bal. Ioannou schiet op doel. Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Nurci kopt de bal weg. Daar is Ioannou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioannou speelt de bal door. Topan rent richting de bal. Topan haalt uit met een fantastische trap. Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Topan probeert naar een medespeler te passen. Koronides is nu in balbezit. Koronides passt de bal zonder na te denken. Ioannou is nu in balbezit. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Koronides passt de bal in één keer door. Ioannou rent richting de bal. Nurci rent richting de bal. Daar is Ioannou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioannou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fasouliotis rent richting de bal. Fasouliotis speelt de bal door. Topan rent richting de bal. Topan draait met de bal, schiet en ... Kaskiris probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Koronides passt de bal in één keer door. Topan rent richting de bal. Topan passt de bal zonder na te denken. Koronides rent richting de bal. Koronides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Serdaris probeert naar een medespeler te passen. Topan rent richting de bal. Ioannou is nu in balbezit. Topan is nu in balbezit. Topan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Birse geeft een hoge lob. Mellilä is nu in balbezit. Met opzet legt Koronides zijn tegenspeler op de grond. Koronides krijgt een gele kaart. Mellilä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macchi met een snel genomen vrije trap. Kambur maakt een snoekduik en kopt de bal. Ergüçlü bokst de bal weg. García Gómez kopt de bal weg. Daar is Koronides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
García Gómez geeft een lange en hoge pass. Trotter heeft problemen om de bal te vangen. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft een hoge lob. Kambur maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ergüçlü trapt de bal weg. Koutousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutousis probeert naar een medespeler te passen. Topan rent richting de bal. Topan draait met de bal, schiet en ... Colella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou schiet op doel. Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kaskiris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - A.C. OMONOIA F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 58%, A.C. OMONOIA F.C. 42%.
Limassol 92 - A.C. OMONOIA F.C. 0:1

48e minuut.
Topan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vural komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Koronides speelt de bal door. Vural is nu in balbezit. Vural passt de bal zonder na te denken. Daar is Ioannou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioannou schiet op doel. Colella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ioannou passt de bal zonder na te denken. Koutousis rent richting de bal. Koutousis geeft de bal voor. Vural kan de bal niet met de borst controleren. Vural draait met de bal, schiet en ... Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - A.C. OMONOIA F.C. 0:2

63e minuut.
Moriggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasouliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Fasouliotis speelt de bal door. Vural rent richting de bal. Vural schiet op doel. Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ioannou rent richting de bal. Ioannou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - A.C. OMONOIA F.C. 0:3

64e minuut.
Macchi is nu in balbezit. Macchi probeert naar een medespeler te passen. Birse rent richting de bal. Ioannou onderschept slim de pass. Ioannou haalt uit met een fantastische trap. Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Moriggi met een sublieme pass. Koronides is nu in balbezit. Koronides passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vural de bal. Vural draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kambur rent richting de bal. Kambur geeft een lange en hoge pass. bin Sulog heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä draait met de bal, schiet en ... Ergüçlü bokst de bal weg.

74e minuut.
Trotter is nu in balbezit. Koutousis geeft een hoge lob. Vural kopt de bal weg. Ioannou rent richting de bal. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nurci probeert naar een medespeler te passen. Ioannou rent richting de bal. Macchi is nu in balbezit. Ioannou onderschept slim de pass. Ioannou draait met de bal, schiet en ... Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vural is nu in balbezit. Vural draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - A.C. OMONOIA F.C. 0:4

82e minuut.
Kĺč onderschept slim de pass. Kĺč passt de bal met de wreef. Koutousis speelt de bal door. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural haalt uit met een fantastische trap. Colella bokst de bal weg.

86e minuut.
Şamiloğlu probeert naar een medespeler te passen. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä passt de bal zonder na te denken. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kambur kopt de bal weg. bin Sulog heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä rent richting de bal. Mellilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - A.C. OMONOIA F.C. 1:4

90e minuut.
Vural passt de bal in één keer door. Fasouliotis is nu in balbezit. Fasouliotis passt de bal zonder na te denken. Ioannou rent richting de bal. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - A.C. OMONOIA F.C. 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 68%, A.C. OMONOIA F.C. 32%.
Limassol 92 - A.C. OMONOIA F.C. 1:5