Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limassol 92 apollon lim
433 Tactiek apollon92
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 62.6
solid Schieten incredible
good Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen excellent


1e minuut.
Füle met een sublieme pass. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico passt de bal zonder na te denken. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kaskiris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnífico rent richting de bal. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:1

3e minuut.
Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka rent richting de bal. Grzanka passt de bal met de wreef. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap. Colella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel. Colella bokst de bal weg.

4e minuut.
Grzanka met de inworp. Mehlmann is nu in balbezit. Mehlmann geeft de bal voor. Magnífico rent richting de bal. Magnífico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Füle rent richting de bal. Füle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stemporowski de bal. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Colella bokst de bal weg. Klungelig pakt Füle de bal. Füle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:2

16e minuut.
Richards rent richting de bal. Stemporowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stemporowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Magnífico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Colella bokst de bal weg.

18e minuut.
Mehlmann probeert naar een medespeler te passen. Stemporowski is nu in balbezit. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Colella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sergiejew probeert naar een medespeler te passen. Füle controleert de bal met de borst. Füle speelt de bal door. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Füle met een sublieme pass. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico schiet op doel. Kaskiris probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:3

25e minuut.
Warmolts met een sublieme pass. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski passt de bal zonder na te denken. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Colella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Klungelig pakt Moriggi de bal. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico passt de bal zonder na te denken. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stemporowski passt de bal met de wreef. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Kaskiris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:4

30e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew geeft de bal voor. Kaskiris rent richting de bal. Magnífico onderschept slim de pass. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Colella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. Colella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:5

34e minuut.
Sergiejew onderschept slim de pass. Sergiejew geeft de bal voor. Magnífico kopt de bal weg. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:6

35e minuut.
Klungelig pakt Magnífico de bal. Magnífico passt de bal in één keer door. Füle kan de bal niet met de borst controleren. Füle draait met de bal, schiet en ... Colella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:7

37e minuut.
Klungelig pakt Stemporowski de bal. Stemporowski met een sublieme pass. Magnífico kan de bal niet met de borst controleren. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ... Colella bokst de bal weg.

42e minuut.
Richards met een sublieme pass. Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann speelt de bal door. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap. Colella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski passt de bal met de wreef. Kaskiris rent richting de bal. Magnífico onderschept slim de pass. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Colella bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 78%, apollon lim 22%.
Limassol 92 - apollon lim 0:7

52e minuut.
Grzanka rent richting de bal. Grzanka speelt de bal door. Magnífico rent richting de bal. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Colella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:8

54e minuut.
Füle kopt de bal weg. Magnífico is nu in balbezit. Mehlmann probeert naar een medespeler te passen. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Sergiejew passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şamiloğlu de bal. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... Colella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:9

58e minuut.
Rollin geeft de bal voor. Stemporowski is nu in balbezit. Daar is Stemporowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Colella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:10

59e minuut.
Magnífico is nu in balbezit. Magnífico met een sublieme pass. Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Colella bokst de bal weg.

63e minuut.
Sergiejew kopt de bal weg. Cubria speelt de bal door. Mehlmann probeert naar een medespeler te passen. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Colella trapt de bal weg van het doel. Sergiejew kopt de bal weg. Cubria speelt de bal door. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Walker komt het veld opgelopen. Galván komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kullock onderschept slim de pass. Kullock passt de bal met de wreef. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. Kaskiris probeert de bal aan de voet te houden. Colella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Daar is Füle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnífico is nu in balbezit. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ... Colella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:11

75e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft de bal voor. Magnífico kopt de bal weg. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sergiejew kopt de bal weg. Cubria is nu in balbezit. Cubria passt de bal in één keer door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker geeft de bal voor. Magnífico kopt de bal weg. Füle probeert de bal met de borst te controleren. Füle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Magnífico kopt de bal weg. Füle rent richting de bal. Klungelig pakt Füle de bal. Füle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - apollon lim 0:12

90e minuut.
Kambur is nu in balbezit. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew passt de bal in één keer door. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 74%, apollon lim 26%.
Limassol 92 - apollon lim 0:12