Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apollon lim Sakarya Akrites
apollon92 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 18.2
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Rzeski rent richting de bal. Rzeski geeft een hoge lob. Stemporowski kopt de bal weg. Daar is Magnífico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 1:0

3e minuut.
Walker geeft een hoge lob. Magnífico heeft problemen om de bal te vangen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 2:0

4e minuut.
Michaelides geeft de bal voor. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico passt de bal met de wreef. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Eziç kopt de bal weg. Walker rent richting de bal. Walker geeft de bal voor. Magnífico krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
İsmail is nu in balbezit. Giovannetti verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannetti speelt de bal door. Magnífico rent richting de bal. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 3:0

13e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker passt de bal zonder na te denken. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 4:0

13e minuut.
Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. Aloneftis heeft problemen om de bal te vangen. Walker geeft een lange en hoge pass. Magnífico springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rzeski kopt de bal weg. Magnífico probeert de bal aan de voet te houden. Magnífico passt de bal in één keer door. Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ... Solomou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico passt de bal zonder na te denken. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 5:0

21e minuut.
Giovannetti geeft een lange en hoge pass. Mihart maakt een snoekduik en kopt de bal. Kerim Güneş heeft problemen om de bal te vangen. Magnífico rent richting de bal. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 6:0

27e minuut.
İsmail speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovannetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walker geeft een lange en hoge pass. Magnífico springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico geeft de bal voor. Daar is Makrides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Solomou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker geeft een lange en hoge pass. Mihart kopt de bal weg. Daar is Magnífico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Giovannetti passt de bal zonder na te denken. Magnífico rent richting de bal. Stemporowski is nu in balbezit. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Magnífico onderschept slim de pass. Magnífico met een sublieme pass. Mihart rent richting de bal. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 7:0

38e minuut.
Louka met een sublieme pass. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti geeft een hoge lob. Stemporowski springt en kopt de bal. Solomou probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 8:0

42e minuut.
Kaçar rent richting de bal. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti geeft de bal voor. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart schiet op doel. Solomou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 9:0

43e minuut.
İsmail geeft een lange en hoge pass. Korun kopt de bal weg. Daar is İsmail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 10:0

45e minuut.
Ataker probeert naar een medespeler te passen. Mihart met een sublieme pass. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon lim 15%, Sakarya Akrites 85%.
apollon lim - Sakarya Akrites 11:0

47e minuut.
Walker geeft een hoge lob. Magnífico rent richting de bal. Magnífico met een sublieme pass. Stemporowski heeft problemen om de bal te vangen. Stemporowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 12:0

48e minuut.
Michaelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaelides probeert naar een medespeler te passen. Stemporowski heeft problemen om de bal te vangen. Stemporowski passt de bal met de wreef. Magnífico is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 13:0

49e minuut.
Eziç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek geeft de bal voor. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 14:0

53e minuut.
Mihart is nu in balbezit. Aloneftis rent richting de bal. Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mihart de bal. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rzeski passt de bal met de wreef. Walker is nu in balbezit. Walker passt de bal met de wreef. Mihart heeft problemen om de bal te vangen. Mihart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 15:0

57e minuut.
Giovannetti geeft een lange en hoge pass. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico rent richting de bal. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Solomou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 16:0

60e minuut.
İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti onderschept slim de pass. Giovannetti speelt de bal door. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 17:0

62e minuut.
Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski geeft een hoge lob. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Solomou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 18:0

62e minuut.
Sofokleous speelt de bal door. Klungelig pakt Eziç de bal. Magnífico onderschept slim de pass. Magnífico schiet op doel. Solomou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Solomou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Giovannetti geeft een hoge lob. Walker geeft een hoge lob. Magnífico rent richting de bal. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Solomou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 19:0

67e minuut.
Michaelides probeert naar een medespeler te passen. Walker probeert naar een medespeler te passen. Giovannetti met een sublieme pass. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart haalt uit met een fantastische trap. Solomou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magnífico rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 20:0

70e minuut.
Giovannetti geeft de bal voor. Mihart kopt de bal weg. Magnífico rent richting de bal. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Solomou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Solomou trapt de bal weg. Klungelig pakt Michaelides de bal. Walker kopt de bal weg. Mihart is nu in balbezit. Mihart schiet op doel. Solomou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Giovannetti geeft een hoge lob. Stemporowski heeft problemen om de bal te vangen. Stemporowski passt de bal zonder na te denken. Magnífico rent richting de bal. Magnífico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magnífico rent richting de bal. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rzeski met een sublieme pass. Stemporowski is nu in balbezit. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Solomou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 21:0

77e minuut.
Mihart is nu in balbezit. Magnífico probeert naar een medespeler te passen. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 22:0

78e minuut.
Rybiałek geeft een lange en hoge pass. Mihart kopt de bal weg. Kerim Güneş controleert de bal met de borst. Magnífico rent richting de bal. Magnífico schiet op doel. Solomou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski passt de bal in één keer door. Walker probeert naar een medespeler te passen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Makrides rent richting de bal. Stemporowski onderschept slim de pass. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 23:0

86e minuut.
İsmail probeert naar een medespeler te passen. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail rent richting de bal. Rzeski onderschept slim de pass. Rzeski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Solomou trapt de bal weg. Giovannetti geeft de bal voor. Magnífico heeft problemen om de bal te vangen. Magnífico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon lim - Sakarya Akrites 24:0

89e minuut.
İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico verovert de bal door een tackle van achteren. Magnífico met een sublieme pass. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Makrides trapt de bal weg van het doel. Aloneftis kopt de bal weg. Magnífico controleert de bal met de borst. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Solomou trapt de bal weg van het doel. Giovannetti rent richting de bal. Giovannetti passt de bal in één keer door. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski geeft de bal voor. Solomou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon lim 15%, Sakarya Akrites 85%.
apollon lim - Sakarya Akrites 24:0