Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Derby County AEK Votrakoi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Albayrak is nu in balbezit. Albayrak passt de bal zonder na te denken. Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz schiet op doel. Papadimitiou probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albayrak zal de hoekschop nemen. Demirci kopt de bal weg. Klungelig pakt Deniz de bal. Kolanis rent richting de bal. Kolanis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Roussos speelt de bal door. Tosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirci krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Tosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu rent richting de bal. Tosunoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Tosunoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosunoğlu speelt de bal door. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dayıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Deniz passt de bal zonder na te denken. Papadimitiou speelt de bal door. Kounnas speelt de bal door. Demirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirci geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kaçar onderschept slim de pass. Kaçar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Theofanous de bal. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Derby County - AEK Votrakoi 1:0

35e minuut.
Albayrak met de inworp. Kounnas is nu in balbezit. Tosunoğlu onderschept slim de pass. Kapsalis onderschept slim de pass. Kapsalis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Roussos passt de bal zonder na te denken. Tosunoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Deniz speelt de bal door. Kolanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolanis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 56%, AEK Votrakoi 44%.
Derby County - AEK Votrakoi 1:0

55e minuut.
Demirci passt de bal zonder na te denken. Kolanis is nu in balbezit. Kâtip rent richting de bal. Kolanis onderschept slim de pass. Kolanis haalt uit met een fantastische trap. Kav bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Derby County - AEK Votrakoi 1:1

64e minuut.
Kounnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosunoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tosunoğlu speelt de bal door. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kapsalis onderschept slim de pass. Kapsalis geeft een hoge lob. Deniz kopt de bal weg. Kolanis rent richting de bal. Kolanis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kapsalis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorattas met een snelle inworp. Tosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosunoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kounnas probeert de bal aan de voet te houden. Tosunoğlu is nu in balbezit. Tosunoğlu passt de bal in één keer door. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Derby County 61%, AEK Votrakoi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Derby County - AEK Votrakoi 1:1