Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakırköy Ydraylikoi Enosis İdman Ocağı
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Grivas heeft problemen om de bal te vangen. Akcansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Akcansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Akcansoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Paraskeua verovert de bal door een tackle van achteren. Paraskeua probeert naar een medespeler te passen. Müezzinoğlu rent richting de bal. Akcansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Akcansoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - Enosis İdman Ocağı 1:0

25e minuut.
Paraskeua verovert de bal door een tackle van achteren. Akcansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akcansoy rent richting de bal. Akcansoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Akcansoy onderschept slim de pass. Akcansoy haalt uit met een fantastische trap. Grivas heeft problemen om de bal te vangen. Paraskeua is nu in balbezit. Paraskeua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - Enosis İdman Ocağı 2:0

28e minuut.
Transtürk onderschept slim de pass. Gönül begaat een overtreding. Transtürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasianos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Müezzinoğlu rent richting de bal. Akcansoy begaat een overtreding. Akcansoy krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bayram geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Serdaris de bal. Akifler speelt de bal door. Gönül rent richting de bal. Gönül haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klungelig pakt Chorattas de bal. Chorattas passt de bal met de wreef. Akrivakos probeert naar een medespeler te passen. Akcansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akcansoy draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Ydraylikoi 48%, Enosis İdman Ocağı 52%.
Bakırköy Ydraylikoi - Enosis İdman Ocağı 2:0

46e minuut.
Gönül met een sublieme pass. Kerim Güneş heeft problemen om de bal te vangen. Paraskeua rent richting de bal. Kerim Güneş onderschept slim de pass. Kerim Güneş haalt uit met een fantastische trap. Iaponas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Paraskeua rent richting de bal. Paraskeua geeft de bal voor. Serdaris rent richting de bal. Serdaris passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Müezzinoğlu de bal onder controle te krijgen. Porfyriou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Gönül bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönül begaat een overtreding. Miltiadous raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Miltiadous kan niet meer verder spelen. Tsierkezos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Alexandrou met de inworp. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsierkezos met een sublieme pass. Akcansoy is nu in balbezit. Akcansoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paraskeua heeft problemen om de bal te vangen. Öztoprak is nu in balbezit. Paraskeua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paraskeua krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kerim Güneş kopt de bal weg. Chorattas is nu in balbezit. Chorattas geeft de bal voor. Bayram heeft problemen om de bal te vangen. Bayram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Müezzinoğlu speelt de bal door. Paraskeua rent richting de bal. Paraskeua probeert naar een medespeler te passen. Akcansoy is nu in balbezit. Akcansoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Akifler bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifler passt de bal met de wreef. Zouvanis rent richting de bal. Kerim Güneş onderschept slim de pass. Kerim Güneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakırköy Ydraylikoi - Enosis İdman Ocağı 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakırköy Ydraylikoi 41%, Enosis İdman Ocağı 59%.
Bakırköy Ydraylikoi - Enosis İdman Ocağı 2:1