Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABALATOI F.C Kataprasinoi Kartallar
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Eliçin is nu in balbezit. Fulga onderschept slim de pass. Filiastides bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Karacaoglu de bal. Filiastides bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliçin begaat een overtreding. Filiastides raakt geblesseerd tijdens het duel. Xipolitas wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Filiastides bereikt de bal nog maar net als eerste. Filiastides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABALATOI F.C - Kataprasinoi Kartallar 1:0

7e minuut.
Gálvez geeft een hoge lob. Faiz kopt de bal weg. Akalin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erol rent richting de bal. Erol schiet op doel. Omerou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Eliçin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaini met een sublieme pass. Filiastides rent richting de bal. Filiastides schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Antoniou is nu in balbezit. Floratos is nu in balbezit. Floratos met een sublieme pass. Erol bereikt de bal nog maar net als eerste. Erol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga passt de bal in één keer door. Xipolitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Xipolitas draait met de bal, schiet en ... Dereseven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABALATOI F.C - Kataprasinoi Kartallar 2:0

38e minuut.
Mavris geeft de bal voor. Inworp. Chiaini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filiastides is nu in balbezit. Filiastides geeft de bal voor. Dereseven bokst de bal weg. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABALATOI F.C 43%, Kataprasinoi Kartallar 57%.
ABALATOI F.C - Kataprasinoi Kartallar 2:0

46e minuut.
Xipolitas passt de bal in één keer door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga passt de bal zonder na te denken. Filiastides rent richting de bal. Filiastides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABALATOI F.C - Kataprasinoi Kartallar 3:0

54e minuut.
Faiz geeft de bal voor. Inworp. Floratos met een snelle inworp. Daar is Antoniou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniou geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Karagiannis met een sublieme pass. Vojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojník geeft een hoge lob. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABALATOI F.C - Kataprasinoi Kartallar 4:0

76e minuut.
Klungelig pakt Fulga de bal. Xipolitas is nu in balbezit. Fulga probeert naar een medespeler te passen. Filiastides rent richting de bal. Filiastides schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dereseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Karacaoglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga met een sublieme pass. Filiastides rent richting de bal. Filiastides haalt uit met een fantastische trap. Dereseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Filiastides onderschept slim de pass. Xipolitas is nu in balbezit. Xipolitas met een sublieme pass. Fulga heeft problemen om de bal te vangen. Fulga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bugryn met de inworp. Klungelig pakt Chiaini de bal. Chiaini geeft een hoge lob. Xipolitas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karagiannis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABALATOI F.C 35%, Kataprasinoi Kartallar 65%.
ABALATOI F.C - Kataprasinoi Kartallar 4:0