Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalothelites Belediyespor Kartal Demirspor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cengiz is nu in balbezit. Cengiz met een sublieme pass. Soytaç rent richting de bal. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Laifis controleert de bal met de borst. Soytaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin Kaptan rent richting de bal. Soytaç onderschept slim de pass. Soytaç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalothelites Belediyespor - Kartal Demirspor 1:0

17e minuut.
Praxitelous is nu in balbezit. Transtürk onderschept slim de pass. Transtürk geeft een hoge lob. Larkou is nu in balbezit. Larkou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Laifis is nu in balbezit. Kleanthous bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifis speelt de bal door. Soytaç rent richting de bal. Soytaç schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Laifis heeft problemen om de bal te vangen. Basman bereikt de bal nog maar net als eerste. Basman passt de bal met de wreef. Larkou is nu in balbezit. Larkou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bağışkan met een harde bal richting middenveld. Basman kopt de bal weg. Ampelakos probeert de bal aan de voet te houden. Larkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalothelites Belediyespor 60%, Kartal Demirspor 40%.
Kalothelites Belediyespor - Kartal Demirspor 1:0

62e minuut.
Emin Kaptan is nu in balbezit. Soytaç verovert de bal door een tackle van achteren. Soytaç met een sublieme pass. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis schiet op doel. Karaolis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalothelites Belediyespor - Kartal Demirspor 2:0

67e minuut.
Soytaç rent richting de bal. Transtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Transtürk geeft de bal voor. Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis draait met de bal, schiet en ... Bağışkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Nikolaidis de bal. Akar rent richting de bal. Soytaç verovert de bal door een tackle van achteren. Soytaç schiet op doel. Karaolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalothelites Belediyespor - Kartal Demirspor 3:0

74e minuut.
Laifis heeft problemen om de bal te vangen. Kleanthous bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleanthous speelt de bal door. Soytaç rent richting de bal. Soytaç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Emin Kaptan met een sublieme pass. Pashialis is nu in balbezit. Pashialis probeert naar een medespeler te passen. Larkou rent richting de bal. Larkou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Soytaç heeft problemen om de bal te vangen. Soytaç speelt de bal door. Akar is nu in balbezit. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ... Karaolis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalothelites Belediyespor 50%, Kartal Demirspor 50%.
Kalothelites Belediyespor - Kartal Demirspor 3:0