Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayburt Birlik Bayburt Birlik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Ampelakos is nu in balbezit. Stefani is nu in balbezit. Stefani passt de bal zonder na te denken. Varnavas rent richting de bal. Varnavas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Bayburt Birlik 0:1

9e minuut.
Frangkeskou met een sublieme pass. Pittakas rent richting de bal. Pittakas met een sublieme pass. Stefani is nu in balbezit. Stefani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Ampelakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampelakos passt de bal zonder na te denken. Varnavas rent richting de bal. Varnavas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Bayburt Birlik 0:2

21e minuut.
Mungan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittakas verovert de bal door een tackle van achteren. Stefani rent richting de bal. Stefani schiet op doel. Papettas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Bayburt Birlik 1:2

29e minuut.
Ampelakos probeert naar een medespeler te passen. Pittakas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aggelides. Aggelides krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Akçaba rent richting de bal. Akçaba passt de bal zonder na te denken. Çağlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas onderschept slim de pass. Varnavas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayburt Birlik 38%, Bayburt Birlik 62%.
Bayburt Birlik - Bayburt Birlik 1:2

74e minuut.
Klungelig pakt Karvazonis de bal. Ampelakos onderschept slim de pass. Karvazonis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ampelakos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ampelakos kan niet meer verder spelen. Avraamides komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Aggelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz probeert naar een medespeler te passen. Varnavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Avraamides bereikt de bal nog maar net als eerste. Avraamides draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Çavuşoğlu is nu in balbezit. Çavuşoğlu passt de bal met de wreef. Panayiotou probeert de bal aan de voet te houden. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayburt Birlik 58%, Bayburt Birlik 42%.
Bayburt Birlik - Bayburt Birlik 1:2