Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Alepoydes Nevşehir Polis Gücü
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Mustafaoğlu is nu in balbezit. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafaoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mustafaoğlu krijgt een gele kaart. Nabi raakt geblesseerd tijdens het duel. Paspallis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Loizidis probeert de bal met de borst te controleren. Nabi is nu in balbezit. Nabi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Münir verovert de bal door een tackle van achteren. Iosifides is nu in balbezit. Iosifides speelt de bal door. Chorattas rent richting de bal. Chorattas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Alepoydes - Nevşehir Polis Gücü 0:1

19e minuut.
Vasiliou is nu in balbezit. Vasiliou met een sublieme pass. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paspallis rent richting de bal. Konat verovert de bal door een tackle van achteren. Konat met een sublieme pass. Chorattas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorattas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Argyrou kan de bal niet met de borst controleren. Papadopoulos probeert naar een medespeler te passen. Vasiliou geeft een lange en hoge pass. Nabi rent richting de bal. Nabi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Münir speelt de bal door. Nabi rent richting de bal. Loizidis rent richting de bal. Nabi verovert de bal door een tackle van achteren. Nabi draait met de bal, schiet en ... Tokel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yıldırım geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yıldırım neemt de hoekschop. Nabi krijgt zijn hoofd ertegen. Tokel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Alepoydes 53%, Nevşehir Polis Gücü 47%.
AC Alepoydes - Nevşehir Polis Gücü 0:1

47e minuut.
Loizidis rent richting de bal. Münir is nu in balbezit. Loizidis verovert de bal door een tackle van achteren. Konat is nu in balbezit. Konat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Alepoydes - Nevşehir Polis Gücü 0:2

51e minuut.
Phillipou geeft een lange en hoge pass. Moulazimis kopt de bal weg. Münir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konat is nu in balbezit. Konat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mustafaoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Yıldırım met een snelle inworp. Papadopoulos rent richting de bal. Papadopoulos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Moulazimis trapt de bal weg van het doel. Münir kopt de bal weg. Parpas probeert de bal aan de voet te houden. Nabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nalbantoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbantoğlu geeft een lange en hoge pass. Münir probeert de bal aan de voet te houden. Loizidis rent richting de bal. Loizidis geeft een lange en hoge pass. Trizas bokst de bal weg.

67e minuut.
Loizidis speelt de bal door. Chorattas is nu in balbezit. Konat is nu in balbezit. Chorattas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorattas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Münir is nu in balbezit. Konat verovert de bal door een tackle van achteren. Konat speelt de bal door. Chorattas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorattas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Alepoydes - Nevşehir Polis Gücü 0:3

77e minuut.
Münir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palalas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Alepoydes 61%, Nevşehir Polis Gücü 39%.
AC Alepoydes - Nevşehir Polis Gücü 0:3