Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaziantep Ydraylikoi FC TEDAŞ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.1
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Korun bereikt de bal nog maar net als eerste. Korun passt de bal zonder na te denken. Papacostas is nu in balbezit. Daar is Menoikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menoikou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
HadjitheodoroU kopt de bal weg. Trisokkas probeert de bal met de borst te controleren. Trisokkas met een sublieme pass. Chrysostomou rent richting de bal. Chrysostomou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Stavrou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şerifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelentritis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şerifoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Şerifoğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - FC TEDAŞ 0:1

16e minuut.
Chrysostomou verovert de bal door een tackle van achteren. Papacostas verovert de bal door een tackle van achteren. Şerifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Chrysostomou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysostomou draait met de bal, schiet en ... Theoxaridis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - FC TEDAŞ 0:2

18e minuut.
Tümen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ergüçlü met een snelle inworp. Papacostas rent richting de bal. Papacostas haalt uit met een fantastische trap. Demetriadis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menoikou krijgt zijn hoofd ertegen. Demetriadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - FC TEDAŞ 1:2

23e minuut.
Pittas geeft de bal voor. Nekipzade rent richting de bal. Chrysostomou verovert de bal door een tackle van achteren. Chrysostomou draait met de bal, schiet en ... Theoxaridis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gogic geeft een lange en hoge pass. HadjitheodoroU probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şerifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Theoxaridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep Ydraylikoi - FC TEDAŞ 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep Ydraylikoi 49%, FC TEDAŞ 51%.
Gaziantep Ydraylikoi - FC TEDAŞ 1:3

63e minuut.
Tümen onderschept slim de pass. Zihni Bilgehan is nu in balbezit. Tümen onderschept slim de pass. Papacostas onderschept slim de pass. Papacostas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gogic is nu in balbezit. Ergüçlü onderschept slim de pass. Ergüçlü geeft een lange en hoge pass. Menoikou rent richting de bal. Menoikou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep Ydraylikoi 50%, FC TEDAŞ 50%.
Gaziantep Ydraylikoi - FC TEDAŞ 1:3