Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kermanshah perspolis Pool
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Bartholomeu met de inworp. Melli geeft een lange en hoge pass. Daar is Khanlary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanlary schiet op doel. Na een snelle pass probeert Falken de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ettehadieh rent richting de bal. Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ettehadieh krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Eudeline zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Makajid rent richting de bal. Dhif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dhif krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Khushkhu trapt de bal weg van het doel. Ettehadieh rent richting de bal. Dhif begaat een overtreding. Ettehadieh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ettehadieh kan niet meer verder spelen. Hakala komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Nefteziri rent richting de bal. Nefteziri met een sublieme pass. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kermanshah - perspolis Pool 1:0

38e minuut.
Khatami met een sublieme pass. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif passt de bal zonder na te denken. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Khanlary is nu in balbezit. Nasiri onderschept slim de pass. Dhif maakt een afschuwelijke overtreding. Dhif krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kermanshah 36%, perspolis Pool 64%.
Kermanshah - perspolis Pool 1:0

56e minuut.
Nefteziri onderschept slim de pass. Nefteziri passt de bal zonder na te denken. El Khalifa is nu in balbezit. Al-Makajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Makajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kermanshah - perspolis Pool 2:0

58e minuut.
Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatami passt de bal in één keer door. Al-Makajid is nu in balbezit. Al-Makajid draait met de bal, schiet en ... Ben Barek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Akram met de inworp. Khatami speelt de bal door. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kermanshah - perspolis Pool 2:1

69e minuut.
Inworp. Qasem Ibn-Faisal met een snelle inworp. Khatami met een sublieme pass. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary schiet op doel. Fahradi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Haytham met een sublieme pass. Idrissi is nu in balbezit. Khanlary onderschept slim de pass. Khanlary draait met de bal, schiet en ... Fahradi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kermanshah - perspolis Pool 2:2

80e minuut.
Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi geeft een hoge lob. Khatami met een sublieme pass. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kermanshah - perspolis Pool 3:2

88e minuut.
Akram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatami passt de bal in één keer door. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kermanshah - perspolis Pool 3:3

90e minuut.
Khatami onderschept slim de pass. Khatami geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salim de bal. Khanlary rent richting de bal. Khanlary schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kermanshah - perspolis Pool 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kermanshah 44%, perspolis Pool 56%.
Kermanshah - perspolis Pool 3:4