Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yavash ātash Arian1387
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Talavi speelt de bal door. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi geeft een lange en hoge pass. Hazalija rent richting de bal. Hazalija draait met de bal, schiet en ... Nirumand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Al-Malik met de inworp. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Talavi zijn tegenspeler op de grond. Talavi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hazalija kopt de bal weg. Hejazi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talebi. Talebi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Talavi is nu in balbezit. Fatemi rent richting de bal. Fatemi met een sublieme pass. Riafa is nu in balbezit. Riafa draait met de bal, schiet en ... Amuzgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Khanlary met de inworp. Fatemi speelt de bal door. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik geeft de bal voor. Amuzgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash ātash 45%, Arian1387 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yavash ātash - Arian1387 0:0

70e minuut.
Riafa haalt uit met een fantastische trap. Amuzgar probeert naar een medespeler te passen. Hejazi kopt de bal weg. Daar is Ait Lahcen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ait Lahcen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hejazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossadegh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hejazi. Hejazi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Talavi probeert naar een medespeler te passen. Talebi rent richting de bal. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija draait met de bal, schiet en ... Nirumand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash ātash - Arian1387 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash ātash 36%, Arian1387 64%.
Yavash ātash - Arian1387 0:1