Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sepahan Tārikh Del-farib Daryā
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


19e minuut.
Ben Slimane geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Driedi met een snelle inworp. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh geeft de bal voor. Shafaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ben Slimane is nu in balbezit. Boughanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Boughanmi speelt de bal door. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Tārikh - Del-farib Daryā 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Tārikh 69%, Del-farib Daryā 31%.
Sepahan Tārikh - Del-farib Daryā 0:1

50e minuut.
Mumtaz onderschept slim de pass. Mumtaz probeert naar een medespeler te passen. Tabatabai rent richting de bal. Tabatabai schiet op doel. Klungelig pakt Shariat de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sepahan Tārikh - Del-farib Daryā 1:1

55e minuut.
Ben Slimane verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Slimane geeft een lange en hoge pass. Shariat bereikt de bal nog maar net als eerste. Shariat geeft een lange en hoge pass. Rahman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Inworp. Ben Slimane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Riafa de bal. Riafa geeft een hoge lob. Tabatabai krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jahanpur trapt de bal weg van het doel. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi probeert naar een medespeler te passen. El Habend Foqui rent richting de bal. El Habend Foqui geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Tārikh - Del-farib Daryā 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Tārikh 54%, Del-farib Daryā 46%.
Sepahan Tārikh - Del-farib Daryā 1:2