Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Halqeh Avval Ostokhān
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Abdel speelt de bal door. Driedi is nu in balbezit. Fatemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fatemi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel probeert naar een medespeler te passen. Juzizi rent richting de bal. Juzizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Halqeh - Avval Ostokhān 1:0

13e minuut.
Ismail geeft een hoge lob. Za`irpur rent richting de bal. Juzizi is nu in balbezit. Juzizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Halqeh - Avval Ostokhān 2:0

27e minuut.
Kaleel Hajjaji verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaou is nu in balbezit. Norouzi verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Kaleel Hajjaji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Halqeh 51%, Avval Ostokhān 49%.
Bad Halqeh - Avval Ostokhān 2:0

71e minuut.
Norouzi geeft de bal voor. Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bakhtiar zijn tegenspeler op de grond. Bakhtiar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Halqeh 38%, Avval Ostokhān 62%.
Bad Halqeh - Avval Ostokhān 2:0