Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shahin FC Del-farib āhang-hāye
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Er-Rihani met een sublieme pass. Mhadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhadmi passt de bal in één keer door. Kalabane is nu in balbezit. Kalabane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Er-Rihani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muqimi de bal. Muqimi geeft de bal voor. Mhadmi is nu in balbezit. Mhadmi probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shahin FC - Del-farib āhang-hāye 1:0

41e minuut.
Melli speelt de bal door. Bazargan rent richting de bal. Er-Rihani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Er-Rihani krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Inworp. Sad Hujayrah met de inworp. Mumtazi kan de bal niet met de borst controleren. Mumtazi geeft de bal voor. Bazargan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shahin FC 51%, Del-farib āhang-hāye 49%.
Shahin FC - Del-farib āhang-hāye 1:0

54e minuut.
Fekih rent richting de bal. Fekih speelt de bal door. Daar is Rahma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazargan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazargan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shahin FC - Del-farib āhang-hāye 1:1

66e minuut.
Sad Hujayrah geeft de bal voor. Bazargan kan de bal niet met de borst controleren. Khashshab bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazargan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazargan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nijhhuis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Benarouche geeft een hoge lob. Khashshab rent richting de bal. Bazargan is nu in balbezit. Bazargan draait met de bal, schiet en ... Nijhhuis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Denden geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muqimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mhadmi rent richting de bal. Mhadmi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Mumtazi met een snelle inworp. Melli is nu in balbezit. Melli geeft de bal voor. Jaidi kopt de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shahin FC 70%, Del-farib āhang-hāye 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shahin FC - Del-farib āhang-hāye 1:1