Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester City 123 Dharma Boys
433 Tactiek 424a
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.7 gemiddelde waardering 35.9
weak Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen poor


4e minuut.
Zerber probeert naar een medespeler te passen. Teoh bereikt de bal nog maar net als eerste. ColIymore verovert de bal door een tackle van achteren. ColIymore geeft een hoge lob. Bäthge rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bujtás geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:1

6e minuut.
Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley passt de bal zonder na te denken. Bäthge rent richting de bal. Bujtás is nu in balbezit. Bäthge is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Baghumyan komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Bujtás kopt de bal weg. Daar is Bäthge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bäthge passt de bal zonder na te denken. Zerber is nu in balbezit. Zerber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:2

15e minuut.
Bujtás bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtás geeft de bal voor. Yeoh controleert de bal met de borst. Bäthge rent richting de bal. Bäthge draait met de bal, schiet en ... Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zerber is nu in balbezit. Zerber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:3

16e minuut.
Fan met een sublieme pass. Zerber is nu in balbezit. Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerber verovert de bal door een tackle van achteren. Zerber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Helmsley speelt de bal door. Bäthge rent richting de bal. Bäthge passt de bal zonder na te denken. Helmsley rent richting de bal. Helmsley draait met de bal, schiet en ... Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bujtás is nu in balbezit. Bujtás met een sublieme pass. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:4

27e minuut.
Zerber is nu in balbezit. Zerber passt de bal in één keer door. Bäthge is nu in balbezit. Bäthge draait met de bal, schiet en ... Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:5

29e minuut.
Zerber passt de bal met de wreef. Bäthge is nu in balbezit. Han legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bäthge raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bäthge kan niet meer verder spelen. Deleanu komt het veld opgelopen. Deleanu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Deleanu de bal onder controle te krijgen. Zerber is nu in balbezit. Zerber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
ColIymore speelt de bal door. Mupa is nu in balbezit. Deleanu onderschept slim de pass. Zerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:6

33e minuut.
Daar is Khoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerber passt de bal zonder na te denken. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:7

34e minuut.
Han probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu draait met de bal, schiet en ... Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:8

41e minuut.
Inworp. Manolov komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Khoo probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helmsley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zerber is nu in balbezit. Zerber geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi rent richting de bal. Helmsley begaat een overtreding. Helmsley krijgt een gele kaart. Athi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Athi kan niet meer verder spelen. Gek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester City 123 84%, Dharma Boys 16%.
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:8

46e minuut.
Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han rent richting de bal. Deleanu onderschept slim de pass. Deleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:9

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Yeoh de bal onder controle te krijgen. Zerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu rent richting de bal. Deleanu draait met de bal, schiet en ... Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:10

51e minuut.
Fan met een sublieme pass. Daar is Mok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:11

52e minuut.
Fan met een sublieme pass. Klungelig pakt Teoh de bal. Deleanu onderschept slim de pass. Deleanu draait met de bal, schiet en ... Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:12

54e minuut.
Yeoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerber onderschept slim de pass. Mupa rent richting de bal. Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:13

55e minuut.
Dull komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Teoh is nu in balbezit. Teoh probeert naar een medespeler te passen. Gek speelt de bal door. Deleanu rent richting de bal. Deleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:14

56e minuut.
Fan speelt de bal door. Klungelig pakt Mok de bal. Deleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Deleanu haalt uit met een fantastische trap. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bujtás geeft een hoge lob. Lee probeert naar een medespeler te passen. ColIymore kopt de bal weg. Dull probeert de bal aan de voet te houden. Dull draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:15

59e minuut.
Han is nu in balbezit. Han geeft een hoge lob. Inworp. Bujtás met de inworp. Grigorov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Adamski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hasu kopt de bal weg. Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski passt de bal in één keer door. Dull probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Grigorov passt de bal in één keer door. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski heeft problemen om de bal te vangen. Adamski draait met de bal, schiet en ... Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:16

74e minuut.
Adamski probeert naar een medespeler te passen. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull draait met de bal, schiet en ... Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:17

75e minuut.
Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. ColIymore onderschept slim de pass. ColIymore geeft de bal voor. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bujtás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov geeft de bal voor. Dull is nu in balbezit. Dull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:18

80e minuut.
Teoh passt de bal in één keer door. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull met een sublieme pass. Adamski is nu in balbezit. Adamski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Bujtás de bal. Adamski is nu in balbezit. Adamski geeft de bal voor. Dull is nu in balbezit. Dull haalt uit met een fantastische trap. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Helmsley neemt de hoekschop. Dull maakt een snoekduik en kopt de bal. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mupa heeft problemen om de bal te vangen. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:19

88e minuut.
Vásquez speelt de bal door. Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley passt de bal met de wreef. Dull rent richting de bal. Dull draait met de bal, schiet en ... Lee bokst de bal weg. Dull rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Helmsley neemt de hoekschop. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov geeft een hoge lob. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Han heeft problemen om de bal te vangen. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester City 123 83%, Dharma Boys 17%.
Manchester City 123 - Dharma Boys 0:20