Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Durian kelong Liverpool Coast F.C.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Khoo verovert de bal door een tackle van achteren. Gek rent richting de bal. Khoo is nu in balbezit. Khoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Durian kelong - Liverpool Coast F.C. 0:1

10e minuut.
Kang rent richting de bal. Kang geeft een lange en hoge pass. Khoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Durian kelong - Liverpool Coast F.C. 0:2

11e minuut.
Teoh rent richting de bal. Nandi onderschept slim de pass. Met opzet legt Chia zijn tegenspeler op de grond. Chia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Nandi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nandi kan niet meer verder spelen. Siah komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Boon is nu in balbezit. Cheong is nu in balbezit. Wee onderschept slim de pass. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Durian kelong - Liverpool Coast F.C. 1:2

22e minuut.
Wee rent richting de bal. Cheong onderschept slim de pass. Boon met een sublieme pass. Hwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Tze Law geeft de bal voor. Inworp. Murugan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wee heeft problemen om de bal te vangen. Wee geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan passt de bal zonder na te denken. Hwa rent richting de bal. Hwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Durian kelong - Liverpool Coast F.C. 2:2

37e minuut.
Hwa is nu in balbezit. Tze Law rent richting de bal. Hwa onderschept slim de pass. Hwa draait met de bal, schiet en ... Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durian kelong 36%, Liverpool Coast F.C. 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Durian kelong - Liverpool Coast F.C. 2:2

48e minuut.
Tong onderschept slim de pass. Tong geeft een hoge lob. Fan kopt de bal weg. Gek rent richting de bal. Gek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Murugan geeft een lange en hoge pass. Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kang passt de bal met de wreef. Hwa is nu in balbezit. Hwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tze Law geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teo met een snelle inworp. Murugan is nu in balbezit. Murugan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Murugan geeft de bal voor. Tze Law is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fan. Fan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tong kopt de bal weg. Hwa rent richting de bal. Cheong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hwa raakt geblesseerd tijdens het duel. Wee komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kanesh rent richting de bal. Kanesh geeft een hoge lob. Khoo rent richting de bal. Khoo schiet op doel. Pang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Durian kelong - Liverpool Coast F.C. 2:3

72e minuut.
Wee passt de bal met de wreef. Boon probeert naar een medespeler te passen. Hwa rent richting de bal. Hwa draait met de bal, schiet en ... Tze Law probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Durian kelong - Liverpool Coast F.C. 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durian kelong 37%, Liverpool Coast F.C. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Durian kelong - Liverpool Coast F.C. 3:3