Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hasan Wahs Brazzers?
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 34.5
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


15e minuut.
Doeltrap. Jawachi trapt de bal weg van het doel. Ben Chrouda rent richting de bal. Ettayamar verovert de bal door een tackle van achteren. Ettayamar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Khmili met een sublieme pass. Al-Dosari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghanmi. Al-Dosari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Al-Dosari kan niet meer verder spelen. Charitos komt het veld opgelopen. Khmili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benhaim is nu in balbezit. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Wahs - Brazzers? 0:1

19e minuut.
Atachi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Benhaim de bal. Alami rent richting de bal. Benhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Benhaim haalt uit met een fantastische trap. Jawachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atachi is nu in balbezit. Atachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Wahs - Brazzers? 0:2

24e minuut.
Bednarz probeert naar een medespeler te passen. Alami rent richting de bal. Benhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Benhaim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jedidi probeert de bal aan de voet te houden. Benhaim rent richting de bal. Benhaim speelt de bal door. Atachi rent richting de bal. Atachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bednarz heeft problemen om de bal te vangen. Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi passt de bal met de wreef. Atachi is nu in balbezit. Atachi schiet op doel. Jawachi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Wahs 60%, Brazzers? 40%.
Hasan Wahs - Brazzers? 0:2

46e minuut.
Suri komt het veld opgelopen. Jedidi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fudayl komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jinsheng geeft een hoge lob. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi passt de bal zonder na te denken. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi schiet op doel. Jawachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Alami geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nafarzani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi geeft een hoge lob. Jawachi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Wahs - Brazzers? 0:3

76e minuut.
Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atachi de bal. Atachi met een sublieme pass. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Wahs - Brazzers? 0:4

77e minuut.
Ettayamar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fudayl de bal. Fudayl met een sublieme pass. Atachi rent richting de bal. Atachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Machranai met een sublieme pass. Benhaim rent richting de bal. Benhaim geeft een hoge lob. Atachi rent richting de bal. Atachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Wahs 65%, Brazzers? 35%.
Hasan Wahs - Brazzers? 0:4