Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galid Dib Harika Samak
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Fekhma onderschept slim de pass. Fekhma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Er-Rihani de bal. Machardiegui rent richting de bal. Machardiegui schiet op doel. Khelifi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Harika Samak 0:1

23e minuut.
Fekhma probeert naar een medespeler te passen. Machardiegui rent richting de bal. Er-Rihani rent richting de bal. Machardiegui onderschept slim de pass. Machardiegui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Allagui is nu in balbezit. Baya onderschept slim de pass. Khaled begaat een overtreding. Baya roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baya kan niet meer verder spelen. Zitouni komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Ratouli verovert de bal door een tackle van achteren. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratouli verovert de bal door een tackle van achteren. Ratouli geeft een hoge lob. Zitouni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galid Dib - Harika Samak 1:1

32e minuut.
Ratouli is nu in balbezit. Fekhma verovert de bal door een tackle van achteren. Fekhma passt de bal zonder na te denken. Machardiegui is nu in balbezit. Machardiegui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Er-Rihani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader geeft de bal voor. Khalfaoui heeft problemen om de bal te vangen. Zitouni rent richting de bal. Zitouni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Abdelmajid geeft de bal voor. Benabdelkader kopt de bal weg. Zitouni heeft problemen om de bal te vangen. Zitouni haalt uit met een fantastische trap. Mekni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 52%, Harika Samak 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galid Dib - Harika Samak 1:1

47e minuut.
Guigani geeft een lange en hoge pass. Ben Hassan kopt de bal weg. Er-Rihani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machardiegui rent richting de bal. Machardiegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Benabdelkader is nu in balbezit. Benabdelkader met een sublieme pass. Klungelig pakt Mekni de bal. Zitouni rent richting de bal. Zitouni schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Huayata niet meer kan verder spelen. Mogaadi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Guigani bereikt de bal nog maar net als eerste. Guigani geeft een lange en hoge pass. Allagui controleert de bal met de borst. Fekhma rent richting de bal. Fekhma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Gabsi geeft een lange en hoge pass. Kassem rent richting de bal. Kassem geeft een hoge lob. Machardiegui is nu in balbezit. Machardiegui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Khelifi met een harde bal richting middenveld. Mekni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekni speelt de bal door. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Harika Samak 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 58%, Harika Samak 42%.
Galid Dib - Harika Samak 2:1