Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamis Nüsürün Kaşmir Malik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Abdulla speelt de bal door. Klungelig pakt Boudaoud de bal. Abdulla is nu in balbezit. Abdulla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ramhe passt de bal in één keer door. Boudaoud is nu in balbezit. Abdulla rent richting de bal. Boudaoud is nu in balbezit. Boudaoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Al-Tizieriani trapt de bal weg van het doel. Trazanieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Boudaoud de bal. Abdulla rent richting de bal. Abdulla schiet op doel. Clayton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamis Nüsürün - Kaşmir Malik 1:0

17e minuut.
Daar is Thabet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boudaoud onderschept slim de pass. Abdulla rent richting de bal. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudaoud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Benabdellah is nu in balbezit. Trazanieri onderschept slim de pass. Krir is nu in balbezit. Trazanieri is nu in balbezit. Trazanieri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamis Nüsürün 37%, Kaşmir Malik 63%.
Shamis Nüsürün - Kaşmir Malik 1:0

51e minuut.
Trazanieri passt de bal in één keer door. Yahia rent richting de bal. Yahia passt de bal zonder na te denken. Sahbani rent richting de bal. Sahbani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Manai met een snelle inworp. Krir probeert de bal met de borst te controleren. Abdulla onderschept slim de pass. Abdulla geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Yahia geeft de bal voor. Klungelig pakt El-Chamadi de bal. Fekhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani verovert de bal door een tackle van achteren. Sahbani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benabdellah met een snelle inworp. Trazanieri rent richting de bal. Thabet onderschept slim de pass. Thabet geeft een hoge lob. Driedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamis Nüsürün 44%, Kaşmir Malik 56%.
Shamis Nüsürün - Kaşmir Malik 1:0