Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayyib Uf`uwan Asrag Mayia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Krid onderschept slim de pass. Krid probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khmili verovert de bal door een tackle van achteren. Khmili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Krid heeft problemen om de bal te vangen. Hammami bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krid. Hammami raakt geblesseerd tijdens het duel. Jedidi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khmili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khmili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Uf`uwan - Asrag Mayia 0:1

14e minuut.
Hammami speelt de bal door. Khmili is nu in balbezit. Krid begaat een overtreding. Krid krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bakri geeft een hoge lob. Kubane rent richting de bal. Ettayeb schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ettayeb krijgt een gele kaart. Kubane raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Uf`uwan 60%, Asrag Mayia 40%.
Tayyib Uf`uwan - Asrag Mayia 0:1

52e minuut.
Abu-Yassen met een sublieme pass. Louati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jedidi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Abu-Yassen kopt de bal weg. Jnayeh rent richting de bal. Jedidi begaat een overtreding. Jedidi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Krid met een sublieme pass. Bouchioua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane is nu in balbezit. Khmili is nu in balbezit. Khmili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Uf`uwan - Asrag Mayia 0:2

67e minuut.
Louati verovert de bal door een tackle van achteren. Louati probeert naar een medespeler te passen. Benie is nu in balbezit. Benie schiet op doel. Guitouni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Uf`uwan - Asrag Mayia 1:2

70e minuut.
Hammami rent richting de bal. Khmili rent richting de bal. Hammami rent richting de bal. Khmili is nu in balbezit. Khmili schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Uf`uwan 31%, Asrag Mayia 69%.
Tayyib Uf`uwan - Asrag Mayia 1:2