Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asfar Khuffals Al Wahda
Normal Tactiek Bayern
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.6 gemiddelde waardering 39.2
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski geeft een hoge lob. Rouissi rent richting de bal. Rouissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:1

3e minuut.
Daar is Atocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahib rent richting de bal. Rouissi onderschept slim de pass. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:2

6e minuut.
Najib geeft een lange en hoge pass. M`Hadhebi geeft een lange en hoge pass. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Horta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:3

10e minuut.
Del Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Francia geeft een lange en hoge pass. Benhalima kan de bal niet met de borst controleren. Benhalima draait met de bal, schiet en ... Rouissi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Benhalima schiet op doel. Najib kopt de bal weg. Klungelig pakt Tizie de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Horta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Szwykowski passt de bal in één keer door. Del Francia heeft problemen om de bal te vangen. Del Francia speelt de bal door. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani schiet op doel. Horta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Najib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani schiet op doel. Horta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:4

29e minuut.
Flores met een sublieme pass. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi geeft een lange en hoge pass. El-Jurowani krijgt zijn hoofd ertegen. Horta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:5

35e minuut.
Benhalima rent richting de bal. Benhalima draait met de bal, schiet en ... El-Jurowani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Braham heeft problemen om de bal te vangen. Braham geeft een lange en hoge pass. Szwykowski geeft een hoge lob. Rouissi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:6

39e minuut.
Elabasaniri kopt de bal weg. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha begaat een overtreding. Atocha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Khuffals 77%, Al Wahda 23%.
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:6

46e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Benhalima passt de bal in één keer door. Szwykowski met een sublieme pass. El-Jurowani heeft problemen om de bal te vangen. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... Horta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:7

51e minuut.
Wahib heeft problemen om de bal te vangen. Szwykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szwykowski speelt de bal door. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski geeft een hoge lob. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:8

56e minuut.
Del Francia is nu in balbezit. Benhalima is nu in balbezit. Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rouissi krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Najib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap. Horta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:9

74e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. Rouissi rent richting de bal. Rouissi schiet op doel. Horta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:10

77e minuut.
Horta met een sublieme pass. Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski geeft een hoge lob. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi schiet op doel. Horta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:11

82e minuut.
M`Hadhebi is nu in balbezit. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. M`Hadhebi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Del Francia kopt de bal weg. Szwykowski geeft de bal voor. Rouissi is nu in balbezit. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... Horta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:12

88e minuut.
Szwykowski passt de bal in één keer door. El-Jurowani speelt de bal door. Rouissi rent richting de bal. Rouissi schiet op doel. Horta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:13

90e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal in één keer door. Rouissi is nu in balbezit. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Khuffals 78%, Al Wahda 22%.
Asfar Khuffals - Al Wahda 0:13