Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Taroudant oOo.WAC.oOo
433 Tactiek winners
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 37.8
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Hamidaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Hamidaoui speelt de bal door. Hamdallah met een sublieme pass. El-Talhaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Atanasov rent richting de bal. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco passt de bal met de wreef. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Hamidaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamadi rent richting de bal. Hamidaoui onderschept slim de pass. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamidaoui trapt de bal weg. Simplício kopt de bal weg. Atanasov heeft problemen om de bal te vangen. Atanasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Simplício heeft problemen om de bal te vangen. Imam bereikt de bal nog maar net als eerste. Imam met een sublieme pass. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ... Hamidaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Branco de bal. Ouhssine begaat een overtreding. Ouhssine krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Faraj met een sublieme pass. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui met een sublieme pass. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hamadi is nu in balbezit. Hamidaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Hamidaoui probeert naar een medespeler te passen. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui haalt uit met een fantastische trap. Hamidaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hamadi heeft problemen om de bal te vangen. El-Talhaoui is nu in balbezit. Hamadi begaat een overtreding. Hamadi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski onderschept slim de pass. El-Talhaoui onderschept slim de pass. El-Talhaoui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 1:0

43e minuut.
Zoião geeft een lange en hoge pass. Osmani probeert de bal met de borst te controleren. Atanasov speelt de bal door. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco draait met de bal, schiet en ... Sabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 48%, oOo.WAC.oOo 52%.
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 1:0

46e minuut.
Suleiman komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui passt de bal zonder na te denken. El-Talhaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 2:0

61e minuut.
Inworp. Nasri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hamidaoui trapt de bal weg van het doel. Nasri kopt de bal weg. Hamidaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui haalt uit met een fantastische trap. Hamidaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hamdaoui met een sublieme pass. El-Talhaoui heeft problemen om de bal te vangen. Arciszewski onderschept slim de pass. Hamdaoui rent richting de bal. Hamdaoui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zoião met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke met een sublieme pass. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lenôtre de bal. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui schiet op doel. Hamidaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Branco rent richting de bal. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício passt de bal zonder na te denken. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 40%, oOo.WAC.oOo 60%.
FC Taroudant - oOo.WAC.oOo 2:1