Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maybe Verse Astrals
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 24.1
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Thanaloetwisut rent richting de bal. Thanaloetwisut probeert naar een medespeler te passen. Onpakddee geeft de bal voor. Taepanich krijgt zijn hoofd ertegen. Likai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rakdetch bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranong is nu in balbezit. Rakdetch bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranong bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Benjathikul rent richting de bal. Benjathikul met een sublieme pass. Srisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich onderschept slim de pass. Taepanich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybe Verse - Astrals 0:1

22e minuut.
Mani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thanaloetwisut met een snelle inworp. Kim is nu in balbezit. Kim geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Dingbo geeft een lange en hoge pass. Buranasupkajorn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kerddee. Kerddee krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Nithatsansart bereikt de bal nog maar net als eerste. Nithatsansart geeft de bal voor. Daar is Jitiwattana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taepanich rent richting de bal. Taepanich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Onpakddee speelt de bal door. Thanaloetwisut rent richting de bal. Thanaloetwisut geeft een hoge lob. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybe Verse 49%, Astrals 51%.
Maybe Verse - Astrals 0:1

51e minuut.
Bumroongmitr geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamoltip met een snelle inworp. Rakdetch heeft problemen om de bal te vangen. Rakdetch draait met de bal, schiet en ... Srisa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Naranong bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maybe Verse - Astrals 1:1

61e minuut.
Cha geeft een lange en hoge pass. Kerddee is nu in balbezit. Kerddee passt de bal in één keer door. Naranong bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bumroongmitr speelt de bal door. Cha rent richting de bal. Cha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naranong de bal. Naranong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maybe Verse - Astrals 2:1

69e minuut.
Thanaloetwisut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanaloetwisut probeert naar een medespeler te passen. Cha is nu in balbezit. Cha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomo Chan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybe Verse - Astrals 3:1

70e minuut.
Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim geeft een hoge lob. Srisa probeert de bal aan de voet te houden. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Benjathikul bereikt de bal nog maar net als eerste. Nithatsansart onderschept slim de pass. Nithatsansart passt de bal zonder na te denken. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich schiet op doel. Likai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guifeng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich verovert de bal door een tackle van achteren. Taepanich geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Buranasupkajorn met de inworp. Guifeng heeft problemen om de bal te vangen. Guifeng geeft een hoge lob. Thanaloetwisut rent richting de bal. Thanaloetwisut geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybe Verse 52%, Astrals 48%.
Maybe Verse - Astrals 3:1