Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangkok Dragons Slumzor
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Jaruphan met een sublieme pass. Taepanich speelt de bal door. Jaruphan kan de bal niet met de borst controleren. Sripan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Puma met een sublieme pass. Suwannakeeree heeft problemen om de bal te vangen. Sangpratum rent richting de bal. Sangpratum haalt uit met een fantastische trap. Wiriyakrai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Dragons - Slumzor 1:0

29e minuut.
Wiriyakrai met een sublieme pass. Jitiwattana is nu in balbezit. Jitiwattana passt de bal met de wreef. Sripan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bangkok Dragons - Slumzor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Dragons 42%, Slumzor 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bangkok Dragons - Slumzor 1:1

46e minuut.
bin Mat Dali rent richting de bal. Sripan rent richting de bal. Sripan probeert naar een medespeler te passen. Thairung is nu in balbezit. Thairung geeft de bal voor. Lao-Jaruphan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Taepanich heeft problemen om de bal te vangen. Taepanich geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wiriyakrai de bal onder controle te krijgen. Kangmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangmin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Suwannakeeree de bal. Jaruphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangpratum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sangpratum moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sangpratum schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Taepanich is nu in balbezit. Sripan verovert de bal door een tackle van achteren. Sripan probeert naar een medespeler te passen. bin Mat Dali is nu in balbezit. bin Mat Dali schiet op doel. Lao-Jaruphan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Dragons - Slumzor 1:2

64e minuut.
Maleenon is nu in balbezit. Puma verovert de bal door een tackle van achteren. Puma probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bangkok Dragons - Slumzor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Dragons 57%, Slumzor 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bangkok Dragons - Slumzor 2:2