Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocklog Slumzor
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Peerakrit met een sublieme pass. Yingsawa rent richting de bal. Jaruphan is nu in balbezit. Yingsawa verovert de bal door een tackle van achteren. Yingsawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocklog - Slumzor 1:0

8e minuut.
Wiriyakrai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Apiratenawong de bal. Apiratenawong passt de bal met de wreef. Jujang rent richting de bal. Jujang schiet op doel. Kongkraisri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Maleenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit verovert de bal door een tackle van achteren. Peerakrit probeert naar een medespeler te passen. Jujang is nu in balbezit. Jujang draait met de bal, schiet en ... Kongkraisri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Yingsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruphan onderschept slim de pass. Jaruphan speelt de bal door. bin Mat Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Dali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mocklog - Slumzor 1:1

35e minuut.
Yingsawa passt de bal met de wreef. Wongthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongthong speelt de bal door. Jujang is nu in balbezit. Jujang haalt uit met een fantastische trap. Kongkraisri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocklog - Slumzor 2:1

40e minuut.
Rermkjjakam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peerakrit met de inworp. Yingsawa is nu in balbezit. Yingsawa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Jujang maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kongkraisri bokst de bal weg. Rermkjjakam kopt de bal weg. Wiriyakrai rent richting de bal. Yingsawa onderschept slim de pass. Yingsawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocklog 30%, Slumzor 70%.
Mocklog - Slumzor 2:1

72e minuut.
Peerakrit passt de bal zonder na te denken. Jaruphan rent richting de bal. Apiratenawong begaat een overtreding. Apiratenawong krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Jitiwattana rent richting de bal. Kiam-Woon is nu in balbezit. Kiam-Woon geeft een hoge lob. bin Mat Dali is nu in balbezit. bin Mat Dali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocklog 47%, Slumzor 53%.
Mocklog - Slumzor 2:1