Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangkok Shamrocks Nong Khai FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Jian Yi geeft een lange en hoge pass. Joo Hyung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Shariffuddin. bin Shariffuddin krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Philailekha is nu in balbezit. Philailekha passt de bal zonder na te denken. Nimnuan heeft problemen om de bal te vangen. Nimnuan schiet op doel. Wongwonnrod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Nong Khai FC 1:0

9e minuut.
Jian Yi verovert de bal door een tackle van achteren. Ying Soo onderschept slim de pass. Ying Soo passt de bal zonder na te denken. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jian Yi geeft de bal voor. Ying Soo kopt de bal weg. Nimnuan rent richting de bal. Nimnuan haalt uit met een fantastische trap. Wongwonnrod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Nong Khai FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Shamrocks 60%, Nong Khai FC 40%.
Bangkok Shamrocks - Nong Khai FC 2:0

48e minuut.
Congtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Congtai geeft een hoge lob. Suparman heeft problemen om de bal te vangen. Nimnuan rent richting de bal. Nimnuan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Suparman de bal onder controle te krijgen. Bamkua speelt de bal door. Jian Yi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Ying Soo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Guanhai is nu in balbezit. Baifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai verovert de bal door een tackle van achteren. Saision bereikt de bal nog maar net als eerste. Saision draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Guanhai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nimnuan rent richting de bal. Jian Yi rent richting de bal. Nimnuan verovert de bal door een tackle van achteren. Nimnuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Shamrocks - Nong Khai FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Shamrocks 58%, Nong Khai FC 42%.
Bangkok Shamrocks - Nong Khai FC 3:0