Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakhon Sawan Ravens Rayong Braves
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Boon is nu in balbezit. Daohui verovert de bal door een tackle van achteren. Sukunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon is nu in balbezit. Boon draait met de bal, schiet en ... Tsai-Hung bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Pak Fan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichai passt de bal met de wreef. Boon rent richting de bal. Boon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Taweewattana geeft de bal voor. Wirijawiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichai onderschept slim de pass. Pichai haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Hung probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yotawoot met een sublieme pass. Taweepaiboon rent richting de bal. Taweepaiboon passt de bal met de wreef. Pak Fan rent richting de bal. Pak Fan haalt uit met een fantastische trap. Taweewattana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gahleksi probeert de bal met de borst te controleren. Boon onderschept slim de pass. Boon passt de bal zonder na te denken. Pichai rent richting de bal. Pichai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Saithai geeft een lange en hoge pass. Daar is Kunthana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poganping bereikt de bal nog maar net als eerste. Poganping haalt uit met een fantastische trap. Wirijawiboon kopt de bal weg. Tsai-Hung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Daohui is nu in balbezit. Sukunya onderschept slim de pass. Sukunya probeert naar een medespeler te passen. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Sawan Ravens 55%, Rayong Braves 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nakhon Sawan Ravens - Rayong Braves 0:0

50e minuut.
Yingsawa probeert naar een medespeler te passen. Pak Fan speelt de bal door. Yingsawa geeft de bal voor. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sukunya verovert de bal door een tackle van achteren. Sukunya probeert naar een medespeler te passen. Boon is nu in balbezit. Boon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Rayong Braves 1:0

63e minuut.
Sukunya geeft een lange en hoge pass. Daohui probeert de bal aan de voet te houden. Wirijawiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon onderschept slim de pass. Boon schiet op doel. Tsai-Hung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Sukunya passt de bal in één keer door. Daohui is nu in balbezit. Sukunya begaat een overtreding. Sukunya krijgt een gele kaart. Daohui raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Daohui kan niet meer verder spelen. Nimnuan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woramaneerat met een snelle inworp. Jaroenprasert rent richting de bal. Pak Fan onderschept slim de pass. Pak Fan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nakhon Sawan Ravens - Rayong Braves 1:1

87e minuut.
Kunthana met een snelle inworp. Gahleksi rent richting de bal. Gahleksi passt de bal met de wreef. Boon rent richting de bal. Boon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Sawan Ravens 43%, Rayong Braves 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nakhon Sawan Ravens - Rayong Braves 1:1