Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chaiyaphum Bank FC Rayong Braves
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Pak Fan de bal. Maneerin probeert naar een medespeler te passen. Kunthana bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma onderschept slim de pass. Puma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Taweepaiboon rent richting de bal. Taweepaiboon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baifu de bal onder controle te krijgen. Taweepaiboon rent richting de bal. Taweepaiboon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Pak Fan geeft de bal voor. Weylin heeft problemen om de bal te vangen. Weylin geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maneerin neemt de hoekschop. Bamkua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taweepaiboon rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Rayong Braves 0:1

33e minuut.
Daar is Chusri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pak Fan rent richting de bal. Pak Fan passt de bal met de wreef. Taweepaiboon is nu in balbezit. Taweepaiboon draait met de bal, schiet en ... Bamkua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maneerin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahleksi verovert de bal door een tackle van achteren. Gahleksi met een sublieme pass. Taweepaiboon rent richting de bal. Taweepaiboon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chaiyaphum Bank FC - Rayong Braves 0:2

41e minuut.
Chunmin rent richting de bal. Chunmin probeert naar een medespeler te passen. Wai-Meng heeft problemen om de bal te vangen. Puma is nu in balbezit. Puma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Bank FC 61%, Rayong Braves 39%.
Chaiyaphum Bank FC - Rayong Braves 0:2

55e minuut.
Kitinaresuan rent richting de bal. Maneerin onderschept slim de pass. Maneerin speelt de bal door. Taweepaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taweepaiboon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chunmin geeft een hoge lob. Chusri is nu in balbezit. Pak Fan onderschept slim de pass. Pak Fan schiet op doel. Bamkua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Gahleksi is nu in balbezit. Gahleksi probeert naar een medespeler te passen. Wirijawiboon is nu in balbezit. Puma is nu in balbezit. Puma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chunmin rent richting de bal. Yotawoot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chunmin. Yotawoot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Jittakorn met een snelle inworp. Klungelig pakt Baifu de bal. Baifu met een sublieme pass. Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chusri rent richting de bal. Chusri probeert naar een medespeler te passen. Wirijawiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunmin onderschept slim de pass. Chunmin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chaiyaphum Bank FC 56%, Rayong Braves 44%.
Chaiyaphum Bank FC - Rayong Braves 0:2