Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bangkok Raptors Lamphun Panthers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Sunthirarat met de inworp. Krajangthong is nu in balbezit. Gow Jen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krajangthong raakt geblesseerd tijdens het duel. Krajangthong met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Manasuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Manasuk passt de bal in één keer door. Shoou-Yu is nu in balbezit. Shoou-Yu draait met de bal, schiet en ... Thongwiset probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Raptors - Lamphun Panthers 1:0

8e minuut.
Uchin passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Srikerd met een snelle inworp. Klungelig pakt Onpadee de bal. Onpadee geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Manasuk trapt de bal weg. Tzung kopt de bal weg. Phojun is nu in balbezit. Phojun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Srikerd is nu in balbezit. Inworp. Srikerd met de inworp. Onpadee rent richting de bal. Onpadee geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bangkok Raptors - Lamphun Panthers 1:1

23e minuut.
Yeerum speelt de bal door. Gow Jen is nu in balbezit. Gow Jen geeft een hoge lob. Srikerd controleert de bal met de borst. Srikerd geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Raptors 67%, Lamphun Panthers 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bangkok Raptors - Lamphun Panthers 1:1

57e minuut.
Onpadee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon onderschept slim de pass. Onpadee is nu in balbezit. Onpadee haalt uit met een fantastische trap. Manasuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bangkok Raptors - Lamphun Panthers 1:2

63e minuut.
Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon is nu in balbezit. Phojun verovert de bal door een tackle van achteren. Onpadee rent richting de bal. Onpadee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Chaimongkol geeft de bal voor. Uchin kopt de bal weg. Klungelig pakt Punrawee de bal. Tzung is nu in balbezit. Tzung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bangkok Raptors - Lamphun Panthers 2:2

79e minuut.
Shoou-Yu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chi Fong de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uchin. Chi Fong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chi Fong kan niet meer verder spelen. Fangda Dechakup komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gow Jen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gow Jen geeft de bal voor. Sunthirarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoou-Yu verovert de bal door een tackle van achteren. Shoou-Yu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Thongwiset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bangkok Raptors 52%, Lamphun Panthers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bangkok Raptors - Lamphun Panthers 2:2