Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pibes de Barrio Fc Legion FC
Normal Tactiek Def1
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 29.5
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Pawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlicki passt de bal in één keer door. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu haalt uit met een fantastische trap. Molina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Legion FC 0:1

17e minuut.
Solorzano met de inworp. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Cabrera speelt de bal door. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Portillo onderschept slim de pass. Portillo speelt de bal door. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Juárez verovert de bal door een tackle van achteren. Juárez geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu schiet op doel. Molina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Legion FC 0:2

41e minuut.
Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki met een sublieme pass. Solorzano rent richting de bal. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ochoa trapt de bal weg. Cabrera kopt de bal weg. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Pawlicki rent richting de bal. Pawlicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pibes de Barrio Fc - Legion FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pibes de Barrio Fc 38%, Legion FC 62%.
Pibes de Barrio Fc - Legion FC 0:3

46e minuut.
Solorzano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jaworucki de bal. Jaworucki passt de bal met de wreef. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Jaworucki onderschept slim de pass. Jaworucki speelt de bal door. Erazo heeft problemen om de bal te vangen. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Portillo speelt de bal door. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Pawlicki is nu in balbezit. Pawlicki passt de bal met de wreef. Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu schiet op doel. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Mondragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa maakt een afschuwelijke overtreding. Mondragon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juárez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Mondragon onderschept slim de pass. Cabrera onderschept slim de pass. Barrientos onderschept slim de pass. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu passt de bal met de wreef. Juárez is nu in balbezit. Juárez geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Menjívar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juárez is nu in balbezit. Juárez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pibes de Barrio Fc 58%, Legion FC 42%.
Pibes de Barrio Fc - Legion FC 0:3