Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flojos Mamíferos Obesos Navegantes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een lange en hoge pass. Arismendi kopt de bal weg. Rosales probeert de bal met de borst te controleren. Rosales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco geeft een hoge lob. León met een sublieme pass. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
León kopt de bal weg. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flojos Mamíferos - Obesos Navegantes 1:0

27e minuut.
León rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padilla. León raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerritos met een snel genomen vrije trap. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Tobí rent richting de bal. Tobí speelt de bal door. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 43%, Obesos Navegantes 57%.
Flojos Mamíferos - Obesos Navegantes 1:0

71e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís geeft een hoge lob. Soler kopt de bal weg. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 45%, Obesos Navegantes 55%.
Flojos Mamíferos - Obesos Navegantes 1:0