Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Bay Calm Cows
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlett passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Bay - Calm Cows 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Bay 65%, Calm Cows 35%.
SC Bay - Calm Cows 1:0

61e minuut.
Dixon geeft een hoge lob. Inworp. McAnuff met een snelle inworp. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green geeft een hoge lob. McAnuff bereikt de bal nog maar net als eerste. McAnuff geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Littlejohn met een snelle inworp. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Scarlett krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hue passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Simmonds schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Simmonds naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce probeert naar een medespeler te passen. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Campbell-Ryce rent richting de bal. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Dias met een sublieme pass. McAnuff is nu in balbezit. McAnuff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Bay 42%, Calm Cows 58%.
SC Bay - Calm Cows 1:0