Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Munich FC Palma Soriano
The Best Tactiek 2da2A
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.3 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten incredible
good Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Tadiotto onderschept slim de pass. Clotten rent richting de bal. Clotten draait met de bal, schiet en ... Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:1

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Bell de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzywocz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. García controleert de bal met de borst. Arango geeft de bal voor. Paal! Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tristá rent richting de bal. Tristá schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:2

11e minuut.
Puerta is nu in balbezit. Arango onderschept slim de pass. Arango geeft de bal voor. Clotten rent richting de bal. Clotten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:3

13e minuut.
Vigne is nu in balbezit. Vigne geeft de bal voor. Arango speelt de bal door. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Rachev met een sublieme pass. Clotten rent richting de bal. Klungelig pakt Clotten de bal. Clotten haalt uit met een fantastische trap. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:4

32e minuut.
Grzywocz geeft een lange en hoge pass. Arango rent richting de bal. Arango geeft een hoge lob. Daar is Tristá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tristá schiet op doel. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz speelt de bal door. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Clotten kan de bal niet met de borst controleren. Bell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Clotten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tristá legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:5

39e minuut.
Daar is Canel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clotten rent richting de bal. García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Arango geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García de bal. Tristá is nu in balbezit. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 76%, FC Palma Soriano 24%.
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:6

51e minuut.
Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango geeft een hoge lob. Tristá rent richting de bal. Tristá haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:7

56e minuut.
Puerta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ascuy komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Canel is nu in balbezit. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru met een sublieme pass. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tadiotto geeft de bal voor. Arango kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dupotey de bal onder controle te krijgen. Tristá rent richting de bal. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tascón neemt vlug de vrije trap. Poljak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rahulan. Poljak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arango geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tristá krijgt zijn hoofd ertegen. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:8

74e minuut.
Vigne rent richting de bal. Vigne geeft de bal voor. Tristá is nu in balbezit. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:9

79e minuut.
Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Clotten kan de bal niet met de borst controleren. Clotten draait met de bal, schiet en ... Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:10

83e minuut.
Cãrbunaru met de inworp. Tadiotto is nu in balbezit. Tadiotto passt de bal zonder na te denken. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Clotten maakt een snoekduik en kopt de bal. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Arango passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tristá de bal. Clotten rent richting de bal. Clotten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 67%, FC Palma Soriano 33%.
FC Bayern Munich - FC Palma Soriano 0:11